Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Direksiyon sınavında 1.vites yeter mi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Yok kızmam bugün ilk kez motosiklete bindim parkuru 2 ile dolaştım. Motosikletin gaz tepkisi çok farklıymış araba gibi değil onda zorlandım birden fırlayacak gibi oluyor dengeme güveniyorum.yalnız parkurda 20-25 kmh görünce korktum belki de parkur dar alan olduğu içindir yol bitiyo hemen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hocam yavaş git demişti trafikte max 4. vitese geçmiştim en fazla (60-65 sürdüm) yavaş gidiyorum diye kendine güvensizlikten sınavda bıraktılar . 2. sinde hoca başkaydı çok yavaş gitme dedi birde sınavı yapan adam hızlı git demişti . Tüm kırmızı ışıkları yakalamama rağmen araçların çoğunu sollaya sollaya gittim . Biraz riskli sollama yapmıştım bırakırlar diye korktum bırakmadılar . 2 kere farklı kırmızı ışıklarda stop etmiştim . İlkinde hızlı bir şekilde kalktım tekrar . 2. sinde öyle bir hızla motoru çalıştırıp kalkışı yapmıştım ki anlamamışlardi bile

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı cem_fb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha vites değiştiremeyen sürücü ehliyet mi alacak yani?
    maalesef böyle hocam yaa...
    fakat benim gittiğim kurs ayrıydı. turing kurumundan hoca geliyordu bir tane 12 saat eğitim süresine ya geleceksin ya geleceksin diyordu. kursa gelenler ehliyeti alayım gideyim kafasında oldukları için biraz şikayet etmişler ama 1 kişi bile kalmamıştı sınavda.
    edit: 2 sene boyunca motor kullanmış olmama rağmen kurs süresine ek 18 saat de ayrı eğitim almıştım aynı adamdan. sınav öncesinde tekere kalkıyordum parkurda

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

kursun eğitimlerine gidin yaa... hiç olmadı para verdik diye gidin yani

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    geçmişim tüm parkur ve dış turu 2.vitesle dolaştım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)