En ucuz sigorta bulmanın yolu bu başlıkda
Reklamlar
-
Böyle başlık açip böyle içerik mi olur.
Ne istiyorsunuz elin garibinden
Sana laflar hazirladim
130 TL lık sigorta 580 lira olmuş ne yapacağım bilmiyorum.
Hırsıza da, hırsız olduğunu bile bile oy verene de hakkımı helal etmiyorum.
Konu dışı birşey daha
2015 Aralık ayı boyunca kullanilan zamsiz elektrik fiyatlari ocağın ilk is günü zamli tarifeden okundu.
Eğonomi çok eyi bizim süper devletimizi kıskanıyor dış mihraklar.
Reklamlar
-
Kenan sofuoğlunun konusunda vardı biri.
Nickini tam hatırlayamadım ama motosikleti kısmında Mondial zc ALAYINA GİDER yazıyordu sanırım.
O konuda her 1 saatte bir yok işte kaç seçimdir kaybetmeyi yediremediniz, gidin kumda oynayın, size gülüyorum, inadına tayyip gibi siyasi cümleler kurup duruyordu.
Nedense böyle zam konularında göremiyorum kendisini. Hep alakasız konularda yapıyor hükümet yandaşlığını.
Mesela benzin zamlarında bir türlü göremiyorum kendisini
-
Siz durun bu daha başlangıç. Anamızdan doğduğumuza pişman olacaz.
Yolver gitsin .
-
BerKToprak adlı üyeden alıntı
Siz durun bu daha başlangıç. Anamızdan doğduğumuza pişman olacaz.
G.tümüzden daha çok kan alacaklar diyosun hocam :D
-
Peki beyler, uzmanlar, konuda bilgililer, hele gelin şöyle sizlere bir sorum olacak
Benim trafik sigortam şubatta bitiyor diyelim. "Zaten yağmurda çamurda binmem, nisana kadar garajda tutarım motoru" diye düşünüp şark kurnazlığı yapsam,
Şubatta biten sigortamı Nisan başında yaptırsam, gecikme cezası vs öder miyim?
Ayrıca diyelim ki motorun sigortası bitti, bende 2-3 ay sonra yeniden sigorta yaptırmadan satsam sorun olur mu?
-
-
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle bu soyguna birilerinin dur demesi lazım , 2012 model motor kullanıyorum 616 tl sigorta ödedim motor zaten 3000 tl komedinin daniskası resmen , yüksek rakamın nedeni olarakda motorda risk fazla gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar anlamadım ben bu işi gitti..
-
şu sigorta fiyatlarını duyunca artık başlangıç motoru tavsiyelerine honda titan yazacağız sanırım
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Öncelikle sigorta yaptırmadan satış yok.. 2,3 ay geçti ben satayım dediğinizde noterde sigortası yok satılamaz diye çıkar.. Aynı zamanda mtv borcu varsa da satışı olmaz..
Gelelim gecikmiş sigorta olayına..3 ay sonra yaptırırsanız sigorta sizden hem o üç ayı alır hemde gecikme faizini alır.. O 3 ay içinde kaza yaparsanız da sigortasız yapmış sayılıyorsunuz.. Aşırı saçma bir sistem ama yapacak bir şey yok...
Çözüm isteseler yapacak şey çok.. En başka kasko yaptıranı trafik sigortasından muaf tutabilirler.. Diğer türlü kişiler kendi sigorta kapsamını seçebilirler.. Mesela benim sigortam 59 bin liraya kadar karşılıyor.. Ancak pcx ile ferrariye kafalama girsem bile bu masrafı yapabilmem zor.. Bu durumda bir alt limit belirlenip mesela 10 bin tl teminatlı kaza sigortası yapılabilir.. Hem böylece şişirme sigorta masrafları ortadan kalkar hemde fiyatlar 4 te 1 oranına geriler.. Cc ye veya motor gücüne kadar katsayı belirlenir. 1000cc için en düşük teminat 70-80 bin olması lazım mesela tüm arabayı perte çıkartabilecek hızlara çıkabiliyor çünkü..
Sonuç olarak; istenirse çözüm üretmek zor değil. Ancak devletimizin de dediği gibi;
http://karikaturp.com/wp-content/upl...8ctddv11c0.jpg
Deli dumrul hikayesi gibi desene. Köprüyü geçenden30 akçe geçmeyenden döve döve 40 akçe alıyormuş ya, aha aynı bizim yönetim
Seve seve yaptıracaz ozaman başka yolu yok demek ki...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)