Motor alma arifesindeyim. Mtv var onu biliyorum ama sigorta muhabbetini anlamadım herkes 500-1000liradan vs bahsediyor. Bu zorunlu mu bildiğimiz trafik sigortası mı yoksa kasko tarzı bişey mi?
Motor alma arifesindeyim. Mtv var onu biliyorum ama sigorta muhabbetini anlamadım herkes 500-1000liradan vs bahsediyor. Bu zorunlu mu bildiğimiz trafik sigortası mı yoksa kasko tarzı bişey mi?
sigorta zorunlu diye geçiyor masraf olarak ikinci el alıyorsan ustaya göstermen de fayda var bir miktar para ona ayırmalısın ikinci olarak 111 tl noter ücreti (2015 te 111 di 10 lira zamlanmış olabilir) ben 2 hafta önce aldım ve bunlardan başka masraf çıkmadı
200 liradan fazla plaka masrafin olacak. ama plaka almak icin zorunlu trafik sigortasi yaptirmalisin. artik ne kadar cikarsa sigortani yaptirip plakani cikartacaksin. tahmini toplam 1000 liraya yakin bir masrafin olur bu isler icin. e tabi bi de ekipman olayi var. kask zorunlu malum. bi 200-300 de kask desen. ha tabi zorunlu degil ama bence tam ekipman gezmelisin. hepsi bu.
Zorunlu sigorta olayı hoşuma gitmedi millet 500-1000liradan bahsediyor. Motoru ikinci el alıcam sıfır alıp rodaj,plaka vs uğraşmak istemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)