Motoru tutmak - Motoru düşürmemek
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Bence taşımakta zorluk çekmessin, babanın motosiklet almamak için uydurduğu beyaz yalanlar. Tabii öncesinde ekipman ve güzel bir motosiklet eğitimi alman şart ayrıca YBR-125 başlangıç motosikleti olarak gayet uygun bir model iyi geceler dilerim.
-
Yani baba diyoki almayak boşver evlat
-
Baban (almayalım) olayını farklı bi dille anlatmak istemiş, kiloyla filan alakası yok, bu tamamen denge işi.. Motor hafif olunca sırtında mı taşıyacaksın ki ? Ben 54-55 kiloyken 400 kg'ye yakın motor kullanmıştım uzun süre, bi sıkıntı olmuyo yani
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
-
100-110 kg motorlarda sorun yaşamazsın hele scooter çok daha kolay ve rahat olur,sucu pizzacı motoru kullananları görmüşündür senden daha küçükler,,ama 180 ve üzeri kilolu motorlarda yolda giderken değil ama trafikte manevra yaparken,çok düşük hızda aralara girerken ve veya dönerken,durkalklarda falan ağırlıktan ötürü motoru tutman gereken yerlerde sorun yaşarsın motoru yatırırsın,bu bir gerçek,
hele başlangıç için büyük ve ağır kesinlikle düşünme ancak söylediğin motorlar zaten çok ağır değil sorun olacağını sanmam fakat cub veya scooter alırsan senin kilona ve gücüne göre hakimiyet açısından daha iyi olur
-
Emre-15 adlı üyeden alıntı
175 boy 67 kg diyorsun ben 171 boy 53 kg halimle 180 kg lik motor kullanıyordum. taşınır sonuç olarak sırtında taşımıyorsun motoru. güçle çok bi alakası yok biraz alışmışlıkla ilgili bu durum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)