Cree U5 led Mercekli sis farı
Reklamlar
-
07 Ağustos 2016, 17:16
Motoru çalıştırırken dikkat ettim bende o esnada karışma olmuyor. Hatta karışık şu anda, o şekilde düzelteyim dedim ama olmadı...
Aküyü söküp tekrar bağladım, yine düzelme yok. Sonra ışığı kapatıp açtım 20-30 kez düzeldi. Sonraki çalıştırmamda yine bozuldu.
Artık ikisine ayrı düğme yapmaktan başka çarem yok gibi...
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar. mod değişimi sorununa gözüm bulabilen oldumu. bende de aynı sıkıntı mevcut. sabah çalıştırdığımda normal çalışıyor. bi yerde durduğum zaman motoru istop edip bi süre sonra çslıştırdığımda sislerin modları değişiyor ve tekrar düzelmesi için motoru stop edip bi süre beklemem gerekiyor. bunun için aklıma geeln bi çözüm tek bir led e dışarıdan anahtar yapmak. ama bu da çok çirkin ve kullanışsız olacağından ledlerin içini söküp sevresinde ki sorunu bulmaya çalışacağım. kondansatör ile ilgili bi problem sanırım. çözüme ulaşan oldumu bu konu ile ilgili
-
Moderatör
seyhangul adlı üyeden alıntı
Motoru çalıştırırken dikkat ettim bende o esnada karışma olmuyor. Hatta karışık şu anda, o şekilde düzelteyim dedim ama olmadı...
Aküyü söküp tekrar bağladım, yine düzelme yok. Sonra ışığı kapatıp açtım 20-30 kez düzeldi. Sonraki çalıştırmamda yine bozuldu.
Artık ikisine ayrı düğme yapmaktan başka çarem yok gibi...
yoldas553 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar. mod değişimi sorununa gözüm bulabilen oldumu. bende de aynı sıkıntı mevcut. sabah çalıştırdığımda normal çalışıyor. bi yerde durduğum zaman motoru istop edip bi süre sonra çslıştırdığımda sislerin modları değişiyor ve tekrar düzelmesi için motoru stop edip bi süre beklemem gerekiyor. bunun için aklıma geeln bi çözüm tek bir led e dışarıdan anahtar yapmak. ama bu da çok çirkin ve kullanışsız olacağından ledlerin içini söküp sevresinde ki sorunu bulmaya çalışacağım. kondansatör ile ilgili bi problem sanırım. çözüme ulaşan oldumu bu konu ile ilgili
Bu sorunun çözümü basit, Sis farlarının kabloları eşit uzunlukta değil,sürekli mod değişimi için aç kapat yaptığınızda bir sis farına 100ms'de giden enerji diğer sis farına 150ms'de gidiyor (Temsili).
Bu durumda oluşan problemi de detaylandıracak olursak, Çok hızlı yapılan aç kapat işlemlerinde (mod değiştirme işleminde) ilk açmada kablosu kısa olan sise enerji gider, ilk modunu yakar, fakat kablosu uzun sis farına ilk enerji ulaşmadan siz hızla tekrar kapat ve aç komutu verince , kısa kablolu sis farına ikinci enerji giderken, uzun kablolu sis farına ilk enerji gitmiş olur,
Bu durumda
1 numaralı sis farı 2. modda
2 numaralı sis farı 1. modda çalışmaya devam eder ve silsile birbirini takip eder.
Tekrar senkronu yakalamak için baya bi aç kapat ile şansınızı denemeniz gerekir ;)
Bu problem cok hızlı mod değişikliğinde kendini hemen gösterir. Veya kontak açılıp kapandığında da nüks edebilir. Çözüm basit, iki sis farının kablosunu %100 aynı uzunlukta yaparsanız çözülür.
-
arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşın motosikleti için (kymco agility 125) sis farı düşünüyoruz. Eğer güzel olursa bende almayı planlıyorum.
Şimdi göstereceğim iki link'ten hangisi daha çok aydınlatma görevi görür bize açıklayabilirseniz onu alıcaz direk.
1. link mercekli angel sis farı: http://urun.n11.com/aydinlatma-urunl...kim-P134512315
2. link konu açan abimizin sis farı : http://urun.n11.com/aydinlatma-urunl...eli-P142422736
-
Selamlar bu ledlerdeki u5 ve u7nin anlamı nedir..?
-
snob adlı üyeden alıntı
Selamlar bu ledlerdeki u5 ve u7nin anlamı nedir..?
U7 ve U5 led aslinda aydinlatma olarak birebir aynidir. Tek farkla, U7 nin cevresinde beyaz, mavi, kirmizi vb. angel eye dedigimiz renkli halka vardir.
-
Bende sis farı takmaya niyetlendim ama piyasada çok fazla ürün var. Markalı ürünlere 3000-3500 gibi çılgın paralar isteniyor ama 50 lirayada var 300 e de var. Tesisatı ellemeden direk aküye bağlarsam araya direnç eklemeye gerek varmı? Birde ne tür birşey önerirsiniz
-
Ben şu arkadaşın ürünlerini beğeniyorum. Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum
https://www.msttech.net/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)