Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Cree U5 led Mercekli sis farı

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı rifatyontar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cree U5 led Mercekli sis farı montajı yaptım sizlerle paylaşmak istedim. 3 modlu çalışmaktadır .İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=6I3y...ature=youtu.be
    Link varmı nerden alınız ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yurtiçinden almış

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yurtiçinden almış
    Aliexpressden alsak aynısımı olacak aliede bir sürü var

http://tr.aliexpress.com/wholesale?c...chText=cree+u5

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aliexpressden alsak aynısımı olacak aliede bir sürü var

http://tr.aliexpress.com/wholesale?c...chText=cree+u5
    ben şuan çok niyetlendim ama aklım karıştı

rifatyontar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3İ EVO
    cevabınız yorumlarda mevcut
    MANKU bunu beğendi.

MANKU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia & YAMAHA
    Merhaba,

Aliexpress te bu ürünün önünde halka ledli olanları var kırmızı yeşil mavi beyaz renkli, o ürünü tavsiye eder misiniz, görselliği çok iyi.
    Birde cree u5 ile cree u2 arasında bir tek dış muhafaza farkı mi var.

http://tr.aliexpress.com/item/2PCS-C...595643025.html

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    U5 taktirdim, aydınlatması çok iyi.Yalnız senkronu karıştı.Biri çakar yapıyor biri kısada yanıyor.Nasıl düzeltebilirim bunu?

mucit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Senkronu karişan arkadaslar 5 snligine sis farini kapatirlarsa devre uzerindeki kondansatörler deşarj olur ve tekrar senkron tutar.

Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Bu dediğinizi denedim.Motoru komple kapatıpda bekledim.Ancak açtığımda yine birisi çakardan biri uzundan başladı.Sanırım devredeki tüm elektriği kesersek resetler kendisini.Ferbotten inerken ayaklığı açık unutmuşum,tam kalkarken motor kendini birden kapattı o arada karıştı senkronu.Yapamazsam video eklerim.Bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı mucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senkronu karişan arkadaslar 5 snligine sis farini kapatirlarsa devre uzerindeki kondansatörler deşarj olur ve tekrar senkron tutar.
    Ayninsorun bendende vardi bazen ikisi flash mod olur bazen hic olmaz bazen teki.. sonucta ikisi ayni anda yanardi.. Elektrikci cozememisti bu durumu..
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Tam bir trafik yarıcı, ondekinin gormemesi için kör olması lazım.

Kmlerce geriden geldiğinde bile farkediliyor.
    computeus bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Arka icinde bende goz delici mini iki led stop var plakaliga tutturulmus sekilde..

Dun eskisehir kizilay istikametinde aracimla gidiyorum yol bombos orta seritte hizim 70 aynadan beyaz bir 301 yardirmis ortadan geliyor.. gelmeyendevam etti ama mermi gibi hizli hala serit degistirmiyor artik kurtulus sansi kalmadigi maevra jcin cok gec kaldigi kritik mesafede ben sert bir direksiyon hateketi ile saga kacmaya calistim heriff sol aynami yalayarak hic fren yapmadan gecti.. ya bombos yol belanimi ariyorsun arkadas.. iste motorlarada arkadan boyle gelip dankndiye vuruyorlar ki aracim raceblue metalik ates ediyor led farli... ileride yakaladim ayi gibi 4 kisi icinde kafalari bukulerek oturuyorlar yani o kadar iriler... yanastim soforle gozgoze geleyim dedim orco bakamadi yuzume...

mucit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Led fari uzun yada kisaya alip ledin gerilimini kapatin (isigi kapatip) denermisiniz.ledlerin (sürücüleri) devreleri farkli oldugu icin oluyor sorun , gerekirse tek surucuye baglanabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

Ben sorunu pulsarimda bu sekilde cozdum , hatta kısa farı iptal edebiliyorum bir anahtar vasıtasıyla direk led veya kısa far vaya kısa far led birlesik yanabiliyor ve motorun kendi selektor tusu sayesinde modlar arası geciş yapabiliyorum.pulsarlarda problemin cogu akü akü kaynaklı sürekli far açık kaldıgı icin altornatorun akuyu doldurması uzun zaman alıyor ve ekrana arıza kodu düşüyor veya saati resetliyor vb.. Sorunlar çıkıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

Bu sorunların çozumu ve farkedilmek icin sis farları taktım gerçekten,trafikte farlar cok basarılı.imla hataları icin ozur zira telden yazıyorum..

Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Elektriği kısadan aldık, ancak ayrı anahtarı var.Anahtarı açınca açılıyor ledler.

Biraz mekanik bilgim olsa cesaret edeceğim ama yok işte.İlerleyen zamanlarda bir cesaretle işe girişirsem olur umarım.Gerçekten çok güzel görünüyor çünkü.

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    bu da arka goz deliciler
    burakcvck bunu beğendi.

Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Çözdüm arkadaşlar.Sabah açtığımda düzelmişti.Uzun süre kapanınca eski haline dönüyor.

polemos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS (2013)
    Yurtdışından alan arkadaşlar güvenilir bir link verebilir mi?

Motosikleti
    Honda NC750X
    Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çözdüm arkadaşlar.Sabah açtığımda düzelmişti.Uzun süre kapanınca eski haline dönüyor.
    Hocam ben de aldım bunlardan bir çift. Bağlarken o kadar dikkat etmeme rağmen modlar uyumsuz çalışıyor. Tekrar söktüm taktım, ikisini eşitledim ama sonra yine bozuldu. Dün gece kapalı kaldı, sabah hala bozuktu yani uzun süre bekleyince de eski haline gelmedi. Ne yapmak lazım? Sizde durumlar nasıl?[COLOR="Silver"]

Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Alıntı seyhangul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben de aldım bunlardan bir çift. Bağlarken o kadar dikkat etmeme rağmen modlar uyumsuz çalışıyor. Tekrar söktüm taktım, ikisini eşitledim ama sonra yine bozuldu. Dün gece kapalı kaldı, sabah hala bozuktu yani uzun süre bekleyince de eski haline gelmedi. Ne yapmak lazım? Sizde durumlar nasıl?
    Modlarin karışmaması için,

Sisleri Motor çalışırken açıp ve kapatmak gerekiyor.Örnek vermek gerekirse, kontağı açıp, motoru çalıştırmadan sisleri açarsanız marş anında akım düzensizliği olduğu için mod karışıyor.

Onun için sisleri düzenli akım geldiğinde açıp kapatın.

İkincisi mod arası çok acele geçmeyin.Yavaş yavaş modlari atlayın.

Bende de mod karışıyor ancak devredeki akım bittiğinde kendini sıfırladığı için tekrar açtığımda bir gün sonra düzelmiş oluyor.Düzelmemişse akü kutup başlarını söküp, 5 10 sn bekleyip tekrar takın düzelmiş olması lazım.

Sürekli modlar karışıyorsa çektiğiniz tesisatda kaçak vardır, tesisatı elektrikçiye kalın kablolarla çektirin.

Birde benim sis farınin merceği ve arka bağlantı noktası yolda düştü oralara dikkat edin.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)