Herkese Merhaba arkaşlar bir kaç sorum olacak sizlere tahmin ediyorum ki benim gibi burda birçok üniversite öğrencisi vardır Şimdi arkdaşlar malum bu motosiklet pantolları ile derse falan girdiğimizde yanıyoruz abi alttan alttan kötü oluyor e Ankarada soğuk şehir bunun için tech 90 kotları nasıldır lütfen sadece kullanıcılar yorum yapsın iyidir diye yorum yapmayın iyi olduğunu biliyoruz ama ben bu pantolla kütüphaneye gittiğimde yani hava sartları 20-30 derecelik yerde pişermiyim asıl alma amacım bu olacak.
2. sorum yds DIABLO 7.2 GTX düşünüyorum gene kullanıcılardan yorumlarını bekliyorum gene aynı koşullarda kullanacağım
3. revit mont nasıldır iyi midir kaç sezon gidiyor bu ?
4.Kask benim ff 371 neydı ls2 nın kucuk bır kaza atlattı ama daha konforlu bır kask butcede 300-500 lira civarında
şimdidiyeceksiniz ki arkdaşım buna benzer konular var aç oku orda her telden bir ses çıkmış özelliklede kullanmayan adamlardan örnek prohell eldiven kullanıyor adam alpineyi kötümeiş vs vs
Dip not : Ben bu ekipmanları okul dışında kurye olarak ta kullanacağım bunuda göz önüne alarak tavsiye edermisiniz yada daha güzeli düşük bütçe için varsa önerilere açığım