Motosiklet ruhsatında 1 kişilik olarak gözükür ama ben bir motora çor çocuk 6 kişi binen gördüm Adana da
Motosiklet ruhsatında 1 kişilik olarak gözükür ama ben bir motora çor çocuk 6 kişi binen gördüm Adana da
Born To Be wild,Live to Ride...
bendede 1 yazıyor 2 kişi binemiyecezmi şimdi
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
benim ki hususi yolcu nakil ruhsatta öyle yazıyo yanlışmı yazmışlar anlamadım servis sen bunla servis bile çekersin dedi
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Bende taşıma kapasitesi(sürücü dahi) 2 kişi yazıyor
E-M-R-E Sizin dediğiniz kullanım amacı
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Acaba kaç kısı ehlıyet,ruhsat,sigorta,vize ve kaskla gezıyor.
Bu ozellıkler oldumu trafık ekıplerı dıkkat etmezler. zaten turkıyede kım bılır kaç kısını A2 elhıyetı vardırkı_?
ben bugun çevirmeye girdim, iki kişiydik aldı ehliyeti ruhsatı baktı baktı bize bir daha baktı iyi yolculuklar dikkatli olun dedi bastım gettim
çift kırmızı kask
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Evet kesinlikle sürücü hariç olarak yazılır.
Arama yapınca anladım ki bu konuya daha önce cevap yazmışım.
sigortacı nasıl yazarsa öyle gider.. istihab haddi neyse o.. 1 yazar da iki kişi binersen polis abes bir zamanda abes bir yerde arkandakini indirtebilir
sigortacı nasıl yazarsa öyle gider.. istihab haddi neyse o.. 1 yazar da iki kişi binersen polis abes bir zamanda abes bir yerde arkandakini indirtebilir
Ne var ne yok diye siteye girdim http://www.motosiklet.net/forum/moto...c-kisilik.html bu konuyu gördüm.
Konuyu açan arkadaş hiç aramadan konu açmış,bu konuyu defalarca işledik.
Hadi eğlence olsun diye hortlattım peşi sıra.
Hep yeni arkadaşlar eğlenecek değil ya.
bundan 4 yıl önce schooter vardı 5 kişi binerdik halı saha maçına giderdik bide işten çıkınca personeli ewlerine atardım =)))
100 kh mondıale 5 kişi bindiklerini gördüm
2 kişi binilebilir ama genelde şöförle konuşmak yasaktır
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
hocam nerden aklınıza geldi bu konu yaa hortlamış
Dikkat edin ruhsatta yolcu sayısı diyo olması lazım eee yolcu sayısı 1 ise sürücüsüz gidemeyeciğine gore normal olan 2 kişidir. Trafik amcalar da bi kıllık yapmaya kalkarsa savunmam bu şekilde bnm. Ama hiç daha bişey dediklerini gormedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)