Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kaplama veya Boya

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Merhaba arkadaşlar bugün yine farklı bi konuyla sizlerleyim öncelikle selamın aleyküm ben mh drift kullanıyorum siyah renk ben bu motora altın renk elcik debriyaj fren maneti aradım ama bulamadım amacım motoru sadece altın-siyah yapmak sonra dedimki kaplama yaptırsam olurmu ama ön amartisörlere olmaz heralde dedim acılıp kapanıyo ya neyse tam bilmiyorum olmaz diyelim o zaman boyatmak altın renk bi bioyaya freni debriyajı elciklerin aliminyum taraflarını amartisörleri ve jantları boyayabilirmiyim ama bunlara kaplama olursa onuda söleyin bide tahmini bi fiyat düşünün ve unuttum son bişey parça almamayı düşünüyorum çünkü mesela elcik açık altın renk benim boyattıgım veya kaplattıgım yer daha koyu uyumsuz oluyo bi yardım edin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    tahmini fiyat zor isterseniz boyatın ama kaplama olursa sıkıldığınız zaman çıkartabilirsiniz

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    tm ama bişey söleseydin ya amartisörle kaplama olurmu olmaz mı bende biraz kaplama istiyorum orjinallik acısından iyi olur hemde dediğin gibi istediğim zaman cıkarırım ve yine bişey unuttum motor kısmı kaplanır veya boyanır çok önemli bu

Motosikleti
    Kuba CR1
    amortisörlere kaplama olmaz bozulur bi süre sonra

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)