Mondial drift 52.800 km motor yenileme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
[video]https://youtu.be/mfnVp67aghE[/url]
sabah ilk çalışma motorum çıktı
hayırlı olsun
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Freye adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
çok teşekkürler
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Selamlar hocam , 150MR Vulture sahibiyim. Aldığım gün yağsızlıktan kitledik motoru. Aptallığıma geldi... Ne kadara mal oldu bu işlem
-
smyRRna adlı üyeden alıntı
Selamlar hocam , 150MR Vulture sahibiyim. Aldığım gün yağsızlıktan kitledik motoru. Aptallığıma geldi... Ne kadara mal oldu bu işlem
550 600 lira civarına maal olmuştu parça fiyatları artmış olabilir geçmiş olsun hocam
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
smyRRna adlı üyeden alıntı
Aldığınızda yağ koymadılar mı?
-
550 600 lira civarına maal olmuştu parça fiyatları artmış olabilir geçmiş olsun hocam
Şuan ki güncel km’niz nedir acaba merak ettim o zamandan bu zamana ne kadar artmıştır diye.
-
DesAres adlı üyeden alıntı
Şuan ki güncel km’niz nedir acaba merak ettim.
83 bin civarı
-
83 bin civarı
Hocam güncel km nedir bende merak ettim ?
-
Ben 40 bin km deki mondial 150mr vulturemi yaptırdım belki olur diye 792 km de dağıldı motor gine çalışmadı at çöpe gitsin ölmüş motor Sen gine iyi gitmişsin 😂 ama o zaman ben acemiydim hiç bakım yaptırmadım sadece yağ değiştirdim 40.000 bana çok bile dayanmış motor 😂 KESİNLİKLE YAPTIRMA PARAN BOŞA GİDER başka motor bak
-
aykut_2 adlı üyeden alıntı
Hocam güncel km nedir bende merak ettim ?
arkadaşımda motor o kullanıyor 89 civarı olması gerek
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
gökay77 adlı üyeden alıntı
Ben 40 bin km deki mondial 150mr vulturemi yaptırdım belki olur diye 792 km de dağıldı motor gine çalışmadı at çöpe gitsin ölmüş motor Sen gine iyi gitmişsin 😂 ama o zaman ben acemiydim hiç bakım yaptırmadım sadece yağ değiştirdim 40.000 bana çok bile dayanmış motor 😂 KESİNLİKLE YAPTIRMA PARAN BOŞA GİDER başka motor bak
ben motor yaptırdıktan sonra 40 bin daha kullandım yapan usta yapamamış ya orjinal parça kullanmadı yada toplarken bir yerlerde hata yaptı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)