Mondial drift 52.800 km motor yenileme
-
Egee22 adlı üyeden alıntı
Çinli alıcam diyenlere bu paraya kaç km de olduğu belli olmayan eski ybr leri tavsiye ediyodunuz o ybr ler üste bu kadar km yapabilecekmiydi?çinli candır
Ya güzel kardeşim sen şimdi ybr yi neden karıştırdın ki
Cbf 150 için istediğini Söyleyebilirsin yağ yakar tekler parça kalitesi eh işte diyemiyorum o paraya kötü
Fakat sağlamlık dediğin. Zaman ybr efsanedir 2 yılda 114000 km yapan arkadaş vardı motosikletin sadece egsoz paslanmış oda hep yağmur çamur gelmiş yani bende 25000 km kullandım Yağı 6000 km de bi değiştirdim orj zincir Dişli seti Japon D.i.d 80000 100000 gider sübap ayarı istemez katır gibidir
Yani bi Çinli ile sağlamlık Yakıt konfor konusunda adı bile yan yana yazılamaz
Adam gibi kullanan dünya turu yaptı 5 yılda 150000 km
Ben bu km orj olarak bi çinlinin yapacağını sanmıyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
Japon alacağına mondial al 50.000km yap kaldır çöpe at daha karlı. Honda ya selam vermek 300 liradan başlıyor. Mondialde 500 liraya motor yeniliyor adamlar.
-
bende 8600km drift kullandım 163cc olunca daha bir atik oldu imkanınız var ise mcx yapın birde 200cc telli karburatör tadından yenmez.
-
aynen 500 tl ye motor eskisi gibi oluyor
nokiaxxx malesef parçaları sipariş geçtik orj. takılıcak
-
Rahmi Barutçu adlı eğitmende sıfır alıp 280.000 km yaptığı bi YBR125 i var. Motor hala taş gibi kız kardeşime verdim şuan o kullanıyor dedi.
Evet çinli candır 280 bine 5 buçuk kere motor yaptırsan burdaki hesapla 3.000 tl
-
ya aslında motora ne kadar bakarsan okadar gider köydeki ybr daha 29 bin kmde yürüyecekk dermanı yok
-
abi motorsiklete baya iyi bakmışsın hani diyolardı çinliler dandik hemen dağılır demekki neymiş kullanışa bağlıymış .
-
-
doğru ybr lerde arıza açmıyor değil forumda biri ybr den sonra pulsar almış arızası arttı diyordu her motorda arıza olabilir kul yapısı ama gidipte ybr kötü diyemeyiz
hüseyin29 elimden geldiğince bakabildim ama yağ ekleyerek daha giderdi ama motora yazık Allaha şükür başka bir sorunum yok
-
Moderatör
Yağ yakmaya baslamıs motosiklet için işte biraz daha gider (10.000 -20.000) acele etmeyin vb. yorumlara ben katılmıyorum. 100 km hız ile giderken motor kilitlendiğinde o adrenalini bi yaşayan bilir, sonu felaket bile olabilir.. O yüzden vakti geldi mi sağ sağlim yenilenmeli.
-
yağ yakan motosiklet ortalığı duman eder
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
yağ yakıyor dediğim mavi duman atmıyor sıkıştırınca eksiltiyor
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Yağ yakmaya baslamıs motosiklet için işte biraz daha gider (10.000 -20.000) acele etmeyin vb. yorumlara ben katılmıyorum. 100 km hız ile giderken motor kilitlendiğinde o adrenalini bi yaşayan bilir, sonu felaket bile olabilir.. O yüzden vakti geldi mi sağ sağlim yenilenmeli.
Yağ yakan bi motosiklet nasıl motor kitler aydınlatırmısınız
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Moderatör
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Yağ yakan bi motosiklet nasıl motor kitler aydınlatırmısınız
Motosikletinizin motor bloğundaki yağı boşaltın ve gazlayın.
Araç motoru yağsız kalırsa ya da yağ pompası herhangi bir arızadan dolayı yağlama görevini yerine getiremezse araçta yatak sarması arızası ortaya çıkar. Motordaki yatakların yağsız kalması sürtünmeye neden olur. Sürtünme ile birlikte krank mili, yataklar ve piston kolu bağlantısı zarar görür. Bu parçalar yağsız kaldığında kısa bir süre içerisinde dönemez hale gelir ve sonunda sıkışırlar.
Motor yatak sarmaya başlaması yağın eksilmesinden ya da bitmesinden kaynaklanacağı için direkt olarak aracın yağ göstergesi yanar. Aracın motor sesinin normalden farklı bir ses çıkarması da yatak sarması problemini işaret edebilir. Yatak saran araçta meydana gelen belirtiler arasında motordan duman çıkması da eklenebilir. Bu belirtilerden herhangi bir tanesi meydana geldiğinde vakit kaybetmeden araç durdurulmalı ve motor çalışmadan ilgili servislere götürülmelidir. Zaten bu belirtiler dikkate alınmaz ve araç sürülmeye devam edilirse motor tamamen durur.
-
Kardesim daha nice kilometrelere.
Ayrica motoruna guzel baktigin ve cogumuz gibi doyumsuz olmayip, sabirla ve severek bindigin icin tebrik ederim.
-
teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah bütün parçalar gelmiş 1 günde fabrikadan birtek egzantrik zincirini söylemeyi unutmuşlar onu bekliyoruz
-
Maşallah bendede kuba kee100 var 2.5 yıldır tık demedi alet.nice 50binlere kazasız belasız
-
teşekkürler sizede inş.
-
Yağsız kalması başka şey yağ yakması başka şey levent göcmen
-
yukarıdaki arkadaşın demek istediği aslında motor yağ yakarak yağsız kalırsa bu durum gerçekleşir
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:20 ----------
Motor yenilemeye gitmeden önceki son fotosu markete bile motorla giden biri için yayan kalmak zor :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)