Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bugün Saat 17:00'da Yeni ehliyet Yasası Bilgilendirmesine Katılacağım

REKLAM ALANI
    Ufuk ARSLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    eee ne olacak şimdi bizim ehliyetler keoma anlat bakalım ne oldu toplantıda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet belgeyi daha almamış.Ve 18 yaşından küçük olduğu için ehliyetinde A1 yazacak.125cc motosiklet kullanabilecek en fazla.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...urslari-5.html
    Mugladaki sürücü kursum kayitin 2015 sen eski a2 alacaksın dedi bu abide eski a2 diyo oda kurs sahibi eğer kesin bi bilginiz yoksa insanları kandirmayin

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Alıntı Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee ne olacak şimdi bizim ehliyetler keoma anlat bakalım ne oldu toplantıda
    Her şey çok daha güzel olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Alıntı omeroztuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...urslari-5.html
    Mugladaki sürücü kursum kayitin 2015 sen eski a2 alacaksın dedi bu abide eski a2 diyo oda kurs sahibi eğer kesin bi bilginiz yoksa insanları kandirmayin
    Bizide bilgilendirirsen seviniriz ehliyeti aldıktan sonra...

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    2.5 yıldır b ehliyetim var ekimde ehliyete yazıldım aralık 15 i gibi sinava girdim ve geçtim ehliyeti cıkartmam kaldı bıtek dosyam hazır 2-3 gune cıkartcam onuda . benim statüm e oluyor ? bilgilendirirseniz sevinirim

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    2015 veya öncesinde sürücü kursuna kayıt yaptırmış ve yine aynı tarihlerde sınava girerek sertifikasını almış sadece ehliyetini trafikten almamış birisi için 2016 ve sonrasını kapsayan yeni ehliyet yasası nasıl geçerli oluyor allah aşkına bilip bilmeden saçmalayıp durmayın.İnsanları istemeden kandırıp yanlış yönlendirmeyin.Gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız azıcık susun.
    La adama sertifikayı trafik vermiyor MEB denen kamu kurumu veriyor ve üzerinde hangi sınıf ehliyet olduğuda büyük harflerle yazıyor.
    Trafik ehliyet verirken bunu değiştirebilseydi sınavları MEB yapmazdı.
    2016 dan itibaren ehliyet alacaklar değil;yeni ehliyet için sürücü kursuna kayıt yaptırıp sınava girerek sertifika almaya hak kazananlara yeni yasa çerçevesinde sertifika verilecek.Yani Sertifikada koca harflerle M-A1-A yazacak.Trafiğe gideceksiniz ona göre kartınız bastırılacak.
    Ulan adam demezlermi yaşım 19 2016 dan önce 100 cc motor ile direksiyon sınavına girdim sertifikamda A2 yazıyor ama buna rağmen 2016 dan sonra trafiğe başvurduğumda bana A sınıfı ehliyet verdiler?
    2016 dan önce sertifikasını A2 olarak zaten alan arkadaşlar 2016 ve sonrası için trafiğe başvurduğunda A sınıfı olarak ehliyet kartlarını alacaklardır.
    omeroztuna bunu beğendi.

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Alıntı TOTEMONS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ---2015 veya öncesinde sürücü kursuna kayıt yaptırmış ve yine aynı tarihlerde sınava girerek sertifikasını almış sadece ehliyetini trafikten almamış birisi için ----2016 ve sonrasını kapsayan yeni ehliyet yasası nasıl geçerli oluyor allah aşkına bilip bilmeden saçmalayıp durmayın.İnsanları istemeden kandırıp yanlış yönlendirmeyin.Gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız azıcık susun.
    2015'te sınava girmiş ve sertifikasını almış biri zaten eski yasadan alır ehliyetini.Ama Kursa kayıt 20 aralık 2015 sınav tarihi 10 ocak 2016 olursa yeni yasadan alır.

Ben sizin söylediğinizden farklı bir şey söylemedim.Arkadaş henüz sertifikayı almaya hak kazanamamış.

Edit:
    @omeroztuna ben sizin sınav tarihinizi 12 ocak diye okudum.Özür dilerim 12 aralıkmış.Eski sisteme göre ehliyetinizi alacaksınız.

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Edit:
    @omeroztuna ben sizin sınav tarihinizi 12 ocak diye okudum.Özür dilerim 12 aralıkmış.Eski sisteme göre ehliyetinizi alacaksınız.
    Kusura bakmayın kafam karıştı ama benim yazılı sınav 12 aralık direksiyon sınavı 9 ocak

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Her şey çok daha güzel olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Bizide bilgilendirirsen seviniriz ehliyeti aldıktan sonra...
    Bugün ehliyeti aldım 17 yaşımda olmama rağmen a sınıfı verdiler kullandığım sınıflar m a1 a2 a b1 diye yazıyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)