OTOYOLLARDA 300 cc SINIRLAMASI.
Reklamlar
-
Bu olay abd de var olay düşük CC motorların son süratlerinde değil tehlikleli bir durumda kaçmak için hızlanamayışlarında.
Ama neden beygir değil CC derseniz sanırım eskiden koyulmuş bir kanun zira şu anda 250cc R25 in ara hızlanması bile gayet iyiydi.
Reklamlar
-
Olay gayet basit , 250cc ile 300 cc arasındaki ÖTV farkı. Otoyola çıkabilmek icin devlete peşinen rüşvetini vermiş oluyorsun.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İstanbul'da Mecidiyeköy'de çalışıp, Avrupa TEM konutlarında yaşayan birisi otoyola girmeden evine nasıl gidecek hadi açıklayın bakalım. Bi tane yan yol var ama dünyada gördüğüm en saçma yol.
Hocam, Kâğıthane'ye in.Nurtepe'ye çık. Yeşilpınar'a geç. Veysel Karani'den düz devam. Avrupa Konutlarindasin. Şaka bir yana bence bu yol çok daha pratik. Neyse yakında metro geliyor zaten. Trafiksiz gider gelirsiniz.
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Olay gayet basit , 250cc ile 300 cc arasındaki ÖTV farkı. Otoyola çıkabilmek icin devlete peşinen rüşvetini vermiş oluyorsun.
Avrupada amaç bu değil ama Türkiye de aynen bu oluyor uygulamaya geçerse böyle bişey.
-
250liği daha yeni almıştık
Youtube kanalım '' Batu'nun Yerine'' beklerim
https://www.youtube.com/channel/UCJu2CkQnbzQb4Kxe97HEMYg
-
Bu memlekette kanunlaşamayan tasarıların sayısı belki 100.000 i geçmiştir.boşa yormayın kendinizi
-
yönetmeliği baştan sona okudum böyle bir şey yok relax
-
Bu yazın başında, yani haziran gibi de bu forumda yine ''300 cc sınırlaması geliyor'' şeklinde bir başlık açılmıştı. Büyük bir trolleme gibi geliyor bana ya. Haziranda da benzeri şekilde resmi gazetede çıktı bu falan denmişti. Kimseyi kapsayacak şekilde bir şey söylemiyorum, sadece genelde dönen bir muhabbet bu. Ne bir haber sitesi, ne bir resmi gazete kesiti göremedim ben henüz. Altın Elbiseli Adam'da da böyle bir şey olabilirmiş galiba dendi, hiçbir kaynağın olmadığı; söylentilerin olduğu belirtildi yanılmıyorsam birkaç haftaki önceki yayınların birinde. Gerçekleşme ihtimali bir hayli düşük bence.
-
Ula motora yeni başlıyoruz napalım 400cc 600cc motorla mı başlayalım?
-
sırf bu yüzden z 250 sl i sattım .tecrubede kazanmış olduk gerçi , fuarda cbr 500 r veya er 6 bakıcam .
-
musa143 adlı üyeden alıntı
%38 ötv yi vermeyen otoyollara çıkmayacak diyosunuz yani. on da para :/
%38 251cc den itibaren..
-
aynı muhabbet senelerdir ara ara pörtlüyor. kafa yormaya gerek yok. şu an için yok öyle birşey..
-
bi ara 15 yaşından büyük araçlar trafiğe çıkamıyacak deniyodu. nooldu bilgisi olan var mı ?
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
O zaman %38'lik ötv vergisi 250cc den 300cc ye çıkarılmalı,
Otoyollara araçla girmek için özel tüketim vergisi vermek çok saçma,
Otoyola girmenin neresi özel birşey,
Herkesin başına gelebilir.
-
Avrupa'daki uygulamada bazı otobanlarda 100cc altı yasaktır. Sebebi ise otobanda 40 (veya 50) den yavaş gitmenin yasak olmasıdır. 100cc altı bir motor iki kişi ile rampa yukarı 50 nin altına düşebilir. Bu yüzden yasaktır. Ama 300 cc gibi bir sınır sözkonusu değil. Her duyduğunuza inanmayın.
-
1- Olayın resmi bir dayanağı yok
2- Katlanır plakalık var
3- Konu gereksiz yere deli-taş-kuyu-akıllı bağlamıyla ilerlemiş..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Hemen hemen her düşük cc'li motosiklet 100 kilometre hıza ulaşıyor zaten. Ki sen tüm e-6'yı eds ile donatmışsın. Iki kamera arasındaki ortalama hızdan bile ceza kesen sistemin var.
Delinin biri kuyuya taş atmış, herkes çıkarmaya çalışıyor durumu var sanki burada.
-
dereyi görmeden paçaları sıvamayın beyler.o değilde ybr olanlar nerde binecek motora ,ne günlere kaldık ,daha neler göreceğiz,nerde bu devlet (pardon arkamızdakini unutmuşum)...
-
Ankara'dan Adana'ya giderken pozantı'dan sonra doğru düzgün bir karayolu yok otoyoldan gitmek en mantıklı seçenek. Şimdi 200cc'lik motoru ile Adanaya gitmek isteyen biri saçmasapan bir dağ yolundan mı geçecek otoyol yasak olunca. O zaman otoyolu duble yol diye ücretsiz yapsınlar
-
İşin ilginci Otoyollar'da Hız sınırı motosiklet için 100 km/s
Neyse yormayın kendinizi anlaşılan birisi yalan atmış diğerleri'de yemiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)