4K kalitesinde ve 360 derece çekim ile piyasaya sağlam bir giriş yapacağa benziyor. GoPro tekelinde ki sektörde rekabetin artması biz son kullanıcıya daha kaliteli ürünler ve daha uygun fiyatlar sunulması anlamına geliyor.
4K kalitesinde ve 360 derece çekim ile piyasaya sağlam bir giriş yapacağa benziyor. GoPro tekelinde ki sektörde rekabetin artması biz son kullanıcıya daha kaliteli ürünler ve daha uygun fiyatlar sunulması anlamına geliyor.
Fena bişeye benziyor ancak biraz pahalı olur gibi
Tartışmasız nikon kalitesi olur pazar da bence bu adamlar bu işlerin en iyisi kesin canon da yapar
Arkadada öndede kamera var sanırım, müthiş bişey.
yakında canon da bu işe girecek, ortalık iyice kızışacak
acayipmiş, ama bi şeyi anlamadım
Vidyo çekerken 360 çekiyo izlerken 150 derece falan izleyip istediğimiz tarafı mı izliyoruz
Eğer öyleyse kendi yazılımı gerekecek, standart vidyo oynatma yazılımları bunu yapmaz
Çekilen görüntü tek kamerada 180° değil dolayısıyla 360 lafı biraz havada kalmış gibi görünüyor.
Ayrıca 2 kamera 1 kutuda X2 kapasite lazım, x2 enerji lazım, kaskın tepesine takmak lazım ki ekranın bir ucundan sürekli kaskı izlemeyelim.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
2 kamerayla 360 derece goruntu saglayabiliyorlarsa helal olsun. Elin google ı street view için minimum 8 kamerayı boş yere kullanmiyor olsa gerek. Enteresan
Tanıtım vidyosundaki, sitesindeki görüntüler falan on numara
ama sanki film çekilmeden çekilen fragmanlar gibi ürün daha bitmeden tanıtım vidyolarını çekmişler gibi geldi.
Bu arada youtube dan bi 360 derece vidyo izleyim dedim. Savaş uçağı uçuran pilotun vidyosu çıktı
Elin adamı F16 kullanıyor çekiyor, ben bunun üstüne bisiklet motosiklet falan kullanıp kaydetmeye utanırım : )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)