Kenan Sofuoğlu Abartılmış Bir Sporcudur
Reklamlar
-
Kenan Sofuoğlu kendisi vücut olarak 600 cc den yukarısını kaldıramadığını söylemişti bize, takımımızla görüşmeye geldiği zaman.
Reklamlar
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Vatan millet sakarya edebiyatına girmek gereksiz bu konuda. Kötü bi tuzak bu.
Başlığı atan kişi (ekşiden alıntı olduğunu biliyorum) hayatında motosiklete binmemiştir. Bu lafa takılıp boşa tartışmanın anlamı yok.
O kadar eminsin yani.
-
Silinmemesi adına şu an içimden saydıklarımın mılyonda bırını suzgecten gecırıp yazıyorum. Memlekette sizin gibiler yuzunden basarılı ınsan az. Yazıktır, ayıptır. fırsat verıldı de adam yapamadı mı daha ıyısını? supersportta bıle ne zorluklarla mucadele eden bır adama yok efendım cocuklarla yarısıyo cart curt edılmesı sacma. kusura bakmayında boyle dusunende baska bır sorun arar ınsan. monıtorunun yanında tuvalet kagıdı rulosu olan, bı boktan haberı olmayan ergen agızları lınktekı. sevmessen sevme ama basarılarına ragmen bu ınsana bu kadar sacma ıthamlar cok sacma.
-
Bir başkasının başarısını çekemeyen karaktersiz ezik insacıklar gelmiş
Gidin kumda oynayın.
-
Şu dünyadaki en salak gurur herhalde milli gurur.. senin adamın hayatına dair hiçbir artı veya eksi bir müdahalen olmasın evinin önündeki ağacın daha büyük etkisi olsun sonra burada gururumuzsun veya yüzkarasının de..
Türkiyeye pist yaptı mı yaptı, gençleri yetiştiriyor mu yetiştiriyor.. bir faydası var benim yaşadığım yere nokta.. siyasi görüşünü sevmem ama babane.. koç o kadar karşı imaj çizdi sonra fabrikasının açılışında erdoğanın kapısını açmadı mı?
-
Moderatör
Konu çok basit 1 tane daha var mı yok mu? Eleştirenler inanıyorum ki şampuanı kafası yerine eline döküp saclarını yıkayan tipler NOKTA.
-
Dili dini ırkı ile eleştirmediğim bir mesajı silmişsiniz sanirim.
-
Evet hadi siz katılın bekliyoruz.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Freye adlı üyeden alıntı
Evet hadi siz katılın bekliyoruz.
Sponsorumuz yok
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Konu ısrarla kişiler üzerinden siyasi tartışmalara sürüklendiği için kapatılmıştır.
İyi forumlar |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)