Arabama gelen HGS cezası, OGS ekstremde çıktı...
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Bana 23 Aralık günü karayollarından tebligat geldi. HGS geçiş ihlali. İtiraz süresi 15 gün, tebligat tarihine dikkatinizi çekerim. Yılbaşı üzeri, insanların sıkça tatile gidebileceği bir dönem.
Toplamda 4 kez köprü geçişi 4,25 tl den toplam 17 tl olması gereken ücret cezalı olarak 187 tl geldi. Ben de sürekli OGS cihazı kullanan birisi olarak, OGS kayıtlarıma baktım. Aynı tarihlerde OGS hesabımdan bu geçişler normal geçiş ücreti olarak görülüyor.
Durumu karayollarına hsg@kgm.gov.tr adresine mail olarak ilettim. Ne zaman sonuç alınır bilmiyorum. Telefon hatları yoğunluk sebebiyle kilit vaziyette.
Lütfen herkes baksın itiraz etsin. Büyük olasılıkla herkese gelen cezalar hatalı.
Görünen o ki Tayyib yeni bi kaynak bulmuş
Reklamlar
-
Gidip gerekli yerlere itirazınızı resmi olarak yapın, devlete kaynak lazım, kaynağında kimden soyulacaği belli.Böyle şeylere hazırlıklı olun neler çıkacak neler kim bilir.
-
Köprü hariç diğer gişelerde yasa değişti. En uzak mesafenın 10 katını kullanılan olarak değiştiler. Eski borclarıda buna göre düzenleyeceklermiş binali yıldırım açıkladı.
Bana sanırım 1.25 olan gişe ücretini 11.50 yazıp 100küsür ceza 10 katı yazmıslardı buda düzelecekmiş.
-
2015' de aldığım sıfır motorun 2013 ve 2012 de kaçak geçişi görünüyor. 300 küsür lira toplam.
Nasıl ceza keseceğimizi sizden öğrenecek değiliz.
-RTE
-
-
avici adlı üyeden alıntı
2015' de aldığım sıfır motorun 2013 ve 2012 de kaçak geçişi görünüyor. 300 küsür lira toplam.
-RTE
Yetkililer açıklama yapmış güya plakadaki 0 ın ortasına vida denk gelince 8 olarak algılıyormuş sistem ve hatalı olarak plakalara yansıyormuş neden güya dediğime gelince plakamda ne 0 var nede 8 yersen kebab salonu salonlarımız klimalıdır aile salonumuz vardır.
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
avici adlı üyeden alıntı
-RTE
Ondan birşey olmaz eski plaka sahibinin borcu
-
berkay3212 adlı üyeden alıntı
ben araştırdım plakamda başka birine kayıtlı hgs görüyordu onunla irtibata geçtim kadın 2014 aracını satmış karşı taraf plaka istememiş oda iptal ettirmiş cezalara baktığımda 2015 şubat ayında koprü ihlali var bende 07-07-2015 trafiğe çıkışlı buna ne dicez şimdi
-
Dikkat edilirse motor 2015 te SIFIR olarak alınmış.Yani önceki sahibi yok maalesef.İşin ilginç tarafıda o zaten
-
kardeş SIFIR MOTOR diyor adam , daha önce sahibi olmamış yani. Türkçe de mi bilmiyorsunuz anlamıyorum
-
Bereket Antalya da yok..
ogese, bugelse, buda gelse, şu gitse
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Sabahtan beri konu başlığına bakıyorum cezalar ekstremde(aşırı) çıktı diye okuyorum. Meğerse ifade edilmek istenen aşırılık değil kredi kartı ekstresiymiş. Ceza tutarı aşırı olduğundan o şekilde anladım.
-
2014 yılına ait hgs cezam çıktı, 29 aralık 2015 de tebliği aldım
2015 yılının mayıs ayında aracın muayenesini yaptırırken tüm cezalarımı ödemiş olmama rağmen, geriye dönük nasıl hgs ihlali çıkarttılar anlamadım
şimdi itiraz edicem de sulh mahkemesine mi gitmem lazım, yoksa hgs ye mail mi atayım gerçekten karıştırmış durumdayım
zar zor telefonu düşürüp, bayanla konuşmamızda hanımefendi ben ceza yazdığınız tarihten sonra zaten aracımı muayene ettirdim bu ne cezası diyorum, kayıtlara bakıyorum cezanız var demekten başka bişey yapamıyor...ama devamında da ekliyor siz yine de parayı yatırın % 25 indirimden de yararlanamayabilirsiniz..
bu nasıl sistem, bu nasıl rezilliktir...
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Bereket Antalya da yok..
ogese, bugelse, buda gelse, şu gitse
Dert etme ya adamlar Adanadaki traktöre köprüden geçiş cezası yolluyorlar. Sanada yollarlar geçmişsin işte kardeşim diye
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
kardeş SIFIR MOTOR diyor adam , daha önce sahibi olmamış yani. Türkçe de mi bilmiyorsunuz anlamıyorum
Motorun sıfır olması plakanında sıfır olacağı anlamına geldıgını kım soyledı.
Kendi plakamı vereyim 34 xxx 11 bana aıtti. OGS borcuda bulunmakta ıdı. Su an 2015 bır Audş quatroda. Amcaya yaslamış olabılırler
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Motorun sıfır olması, plakanın da sıfır olmasını gerektirmiyor. Daha önceki plaka sahibinin cezalarıdır onlar.
-
Vidadır o vida.
Ptt bu işi kıvıramadı , ortada bir rezillik var , iyice tüy dikecekler , o ara en dürüst kesim ve uğraşmak istemeyen ödeyecek , gelsin paralar, kalanlara ise bir süre sonra af çıkar , oy gelir.Trajikomik.
http://www.hurriyet.com.tr/ulastirma...amasi-40036303
-
Plaka takmasak daha az ceza yiyeceğiz.
-
-
namussuzlar bize bu cezaları kusura bakmayın ama EŞŞEK gibi ödetmek için muayeneyi her seneye cevirttiler biz de burada, bana şu kadar itelemişler sana bu kadar yazmışlar diye derdimizi anlatmaya çalışalım. Arkadaşlar, namussuzlar atı istedikleri gibi oynatıyorlar, at üsküdarı geçti..
Farkında mısınız, haberiniz var mı bu ülkede siktiri boktan bir iş yapmak için önce maliyeye gideceksin , borcu yoktur yazısı alacaksın, ne diyecek maliyee haa öyle mi diyecek yoksa ben anlamam önce yatır sonra bakalım mı diyecek? istersen yatırma yoksa o iş nanay..
şimdi isterseniz ödemeyin o adanadaki traktörün cezasını, 8 yıl önce çalınmış arabanın, 4 sene önce el değiştirmiş plakanın cezasını..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)