Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hangi Montu Almalıyım?

REKLAM ALANI

Ben de kararsız kaldım.Sizler İstanbul'da hesaplı bişeyler bulabilirsiniz ya da en kötü olasılıkla seçim şansınız var.
    Benim öyle bir lüksüm yok.Çünkü burada fiyatlar tavan , seçenekler az.
    Saolsun birkaç esnaf abi yardımcı oldu ama dediğim gibi ; seçenek az...
    Hatta esnaf da az.

Ben de Bursa'ya gitmeye karar verdim.Bakalım artık ne yapacaz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ArChErS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco agility 125cc
    bende wintex mont var 120 euro ya aldım memnunum ama 6 aylık mont yaz ve sonbaha giyebiliyosun.daha detaylı bilgi istersen www.istanbulmotor.com

armagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 R
    revit'in korumaları iyi ancak dayanıklılığı tartışılır. düşük hızda düşmeme rağmen kolunda kesik oluştu, kumaşın yüzeyi bozuldu. cordura kumaşlar daha sağlam bildiğim kadarıyla.

halilertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono Factory
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar forumda aradım, taradım; kasklar hakkında muhtelif bilgi mevcutken montlar hakkında pek bir şey bulamadım.

Bir saat sonra VillaLevent'e gidip kask, eldiven ve dizlik alacağım. Montlara da bakacağım ama hangisini alacağım konusunda pek fikrim yok.

Hangi marka hangi modeller iyidir, ir fikir evrin?

şuan için a-pro montlar, iyi fiyatlarla ve çok kaliteli
    let it be

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    ben birçok marka baktim, spool bering dainese rev'it richa clover ve hatirlamadigim bir iki marka daha baktim, bi tek bakmak istedigim ama bakamadigim icon var onunun hakkinda yorumum yok o yuzden.

bering bence gayet güzel modellere sahip digerleri de 3 asagi 5 yukari aynilar, dainese in adı var nedense ve pahali ben bi numarasini goremedim. rev'it ise inanilmaz hosuma gitti dainese disinda digerlerinden biraz daha pahali ama bence sonuna kadar deger verilen paraya.

kullanmadigim için nasil olur hemen yırtılır mı nedir bilemiyorum tabiki, ama ben rev'it alicam gorucem, olmadi ikinci favorim bering.

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence başlangıçta olsa en iyisini almak lazım cünkü güvenlik ve sağlık için önemli. bunu 1 kere alın uzun zaman kullanın mont konusunda mümkün olduğu kadar dar almaya bakın vücudunuza ne kadar yapışık olursa motorun üstünde giderken o kadar şişme yapmaz. marka model olayına gelince ben dainese mont kullanıyorum diğer korumalarımda dainese. çok memnunum ama çok ciddi paralar malesef. temin edebiliyosanız yurt dısından getirtin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler