Pizza firmasında kuryelik yapıyorum 100-200 tl arasında kışlık bot arıyorum internette bir tek prohel dynatech modelini bulabildim fiyatlar bundan sonra nedense 300 e fırlıyor birden yardım lütfen
Pizza firmasında kuryelik yapıyorum 100-200 tl arasında kışlık bot arıyorum internette bir tek prohel dynatech modelini bulabildim fiyatlar bundan sonra nedense 300 e fırlıyor birden yardım lütfen
YDS - DIABLO 11.0 GTX tavsiye ederim ayaklarımı hayvan gibi koruyor hem sudan hem soğuktan ve gayet rahat günlük kullanıma da uygun bence br motorcu için
Nolur bu yazdığımın ukalalık yapıyor falan algılansın istemem ama forum genelinde ki konuyu okumadan girip yorum yapma diye bi huy var. Bu burada değil forumun bi çok konusunda şahit oluyorum. Adam yazıyor 100 - 200 tl arasında bot tavsiyesi diye adama 430 tl lik bot öneriliyor, adam 300 liralık kask diyor 2000 tl lik arai kask öneriliyor. Zaten öneri isteyen kişilerin imkanı olsa gider onları yada değerinde ürün alır.
Neyse dostum senin önerine gelirsek özkan kundura motor botu üretiyor. İmkanın varsa tuzlada fabrikası var ara görüş hesaplı verdiklerini duydum. Prosevinde feyizoglunda 200 lira civarında bi botu vardı. Hala var mı bilmiyorum ama bi sor yinede sen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)