iyice diyorlarki bana bırak motoru, 250 lik motorun neyine istiyolar yani bu neyin sigortası artık forumlarda küfür etmekten bıktım buraları geçiyorum şimdi internettede fiyat sorgulamak istiyorum daha ucuza bulmak için hangi siteleri önerirsiniz?
iyice diyorlarki bana bırak motoru, 250 lik motorun neyine istiyolar yani bu neyin sigortası artık forumlarda küfür etmekten bıktım buraları geçiyorum şimdi internettede fiyat sorgulamak istiyorum daha ucuza bulmak için hangi siteleri önerirsiniz?
Hangi sigorta? Koşa koşa yaptırayım. Bir haftadır aldığım en uygun fiyat 850 TL
Dostum kaçırma hemen yaptır. Neyin derdindesin burda her gün açılan konularda 800-1000 liralardan veryansın eden insanlara hiç mi denk gelmiyon.
Senin motorunun cc yada fiyatina gore degil senin sahsi durumun fiyati belirliyor.. neye nasil sigorta yapilir ogrenelim artik..
Hiiicc sesini cikartma git yaptir sigortani. Daha ne istiyosun o fiyattan sonra anlamadimki. Bi sigara parasimi olsun sigorta,zaten zamlanmis milletin 125cc sine 1000 lira istiyolar,sen 420 cikmis dert yaniyosun.
sigortaların en uygunu bile şuan %100 zamlı
neresi iyi ya şimdi internet sitelerinden bir sorgulayım dedim durduk yere sinirim bozuldu çogunda ya motosiklet yok ya da motosiklet markaları yok
Hala hacime göre sigorta yapıldığını düşünen arkadaşlar var, yok değil.
o fiyata sukretmen lazim daha bu rakamlari hic goremeyiz
40 gün önce 2011 ninja 250r 148 tl yaptırdım.sigorta indirimi yok .plakası nazilli 09 bundan dolayı bu kadar düşük çıkmış olabilir sanırım.
Yat kalk sukret en ucuz alabildigim fiyat 620tl
420 kere sigorta yaptırılır bu fiyata, git yaptır bence ;)
Ben 2014 pulsari 450ye yaptirdim. Sen de hemen yaptir dostum. Ve artik sigortalar hep bu seviyede gider. Biri dur demezse. Lan ne soygun bir memleketmis.
ben 60 liradan 160 liraya çıkınca beğenmedim son ana kadar bekleyecem bakalım ne çıkacak..
Yine iyi fiyat vermişler. Benim iş arkadaşımın 90lık kanuni zebrasına 450 çektiler. Motoru bırakıp geleydin dedim. Buda soygunun kanuni adı işte.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Şu zorunlu trafik sigortası kadar gereksiz bir şey olamaz. Ben karşı tarafın hasarını karşılamak için neden sigorta yaptırıyorum bir türlü anlamadım ? Herkes kendi aracını sigortalatsın olsun bitsin. Bir de karşı taraf için yaptırtıyorsunuz ama sizin aracınızın bedeline göre hesaplanıyor. Tamamen insanların paralarını sömürmek için kurulmuş mantık dışı bir sistem. Komple kaldırılması gerekir. Ben sigorta falan yaptırmak istemiyorum. Motorsikletin karşı tarafa vereceği zarar ne kadar olabilir ki sigorta yaptırılıyor ? Çoğu kazada motosiklet sürenler kayıp düşüyorlar ve karşı tarafa dokunmuyorlar bile... Bu mantıksız sistemde bile motosikletçiler her sene boşu boşuna sigorta yaptırmış oluyorlar.
125 lik motora 500 lira, 1000 lik motora 150 lira sigorta yaptırılabilir.
çünkü sigortada tek kriter motor değil, artık onu kullananı dikkate alıyorlar.
ne kadar gençsen, ehliyetin ne kadar yeni ise o kadar yüksek fiyat çıkıyor.
Sigortada yaş ,ikamet edilen il, motorun itibarı ,ve sürücünün kaza geçmişi fiyatları etkiliyor diye biliyorum.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)