500r 724 lira. iyi o zaman. a2 09.2014 alındı.
Sigorta fiyatları iyice artmalıki Muhteşem hükümetimiz önlem alsın
Mesela Anadolu sigorta 500 dedi ise nereye gidersen git her yer anadolu sigorta için 500 diyor haliyle. Ben arabayı sigortam.net e yaptırdım yakın zamanda aynı fiyatları verdi, hani dedim çok uygundunuz yaptırmıyorum o zaman deyince size bi indirim yapalım dediler 22 küsür lira indirimli yaptılar. (741 idi toplam) Yine 741 çekti karttan bir hafta sonra puan iadesi/indirimi diye yüklemişler tutarı.
Ama kart bilgilerini vermek istemiyorsan(Şifre gelecek dediler gelmedi) sanal kart açmanı tavsiye ederim.
Ankara sigortaya 420 tl ye yaptirdim. Sokim boyle ise kos koca kamyonet arabamla ayni fiyat
Zaten hep bundan kaybediyoruz tüketici olarak.Kimse itiraz etmiyor herkez halinden memnun olayı kabullenmiş, 500 tl lik motorun 1500 tl sigortası normal karşılandığı sürece seneye yüzde 200 zam yapar bunlar.Toplu hareket edilip kimse sigortasını yaptırmasa iş ciddiye alınır belki fiyat düzenlemesi tekrar gündeme gelir.
2014 600rr 470tl istanbul 1.5 ay önce yaptırdım
geçen sene 240 tl yi beğenmeyip 70 e yaptırmıştım bakalım bu sene ne olcak
250 lik motor mercedes e çarpmıyor mu
trafik sigortası haklı olanın zararını karşılıyor..
primde neye göre belirleniyor çok yazıldı,tekrara düşmeyelim..
senin tek yapacağın sigorta bitmeden 2-3 gün öncesinden en ucuz fiyatı vereni bulmak..
Yazık. Herkes o paraya koşa koşa yaptır yazmış. Ne yazık ki haklılar da.
yav daha iki gün önce 100 lük motorun sigortasını 303 tl bayıldım sen ne diyon ey ümmet? sen şaka mısın ey müslim :D
az önce ntv haberde izledim.fiyatlar arttığı için sigortasız olarak trafikte dolaşan araçların oranı yüzde 20 olmuş.her 5 araçtan birinde sigorta yok ve hala fiyatlar daha da artacak diyorlar.
. Bu yaptırdığımız mecburi trafik sigortasının motorumuzun gücüyle alakası yok. Zaten kaza anında karşı tarafın zararını karşılıyor. kendi aracımızın değil.
1229 TL ucret odedım 2013 cbr125 e sen 400 tlden bahsedıyorsun 3 taksıt yaptırdım aylık 400 oduyorum ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)