"Sakarya merkez, kafasına göre herkes."
Kenan Sofuoğlu
Benim motosikletçi kardeşimi tanımadılar!!1!
böyle racon kesme zırvalarıyla, 'senin no gizliyse bizimki daha gizli' atarıyla, yüz bulamayınca 'kardeş' eşiğine gelince mi "adam" olunuyor allah aşkına? onbinlerce takipçinle sohbetin screenshotı alıp paylaşmak nedir ya? böyle şovenizm hangi profesyonel sporcuya yakışıyor. bi de ADAMLIK BELİRLEME ENSTİTÜSÜ falan mı var ağızlarda laçka olmuş bu saçma sıfat?
"Bizi bilen bilir, bilmeyende öğrenir kardeş."
Kenan Sofuoğlu
Daha çok makarası yapılır ama, Kenan Sofuoğlu alınganlığına yenik düşmüş.
Gereksiz yere paylaşımda bulunmuş.
Neyse tatlıya bağlanmış, bitmiş gitmiş.
kenan sofuoglunu zaten siyasi durusu ve bunu gereksiz sekilde (elini operken foto atmak vs) gosterdigi icin negatif buluyordum acikcasi bu ss gozumden hepten dusurdu. yani ben de spora dair tek basarisi beden dersinden 5 almak olan tiplerdenim ama ben kesinlikle daha duzgun bir diyalog kurardim. sadece motosiklet sursun bence. sosyal medyada yarislar disindaki her paylasimi ayri bir showa donusuyor sanki cunku.
Konuyu açan nerede bu arada?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Kendinizi Hakan'ın yerine koyun. Birisi whatsapp'tan yazıyor "Ben Kenan Sofuoglu" diyor. Sizde soruyorsunuz numaramı nereden aldınız diye ? Karşı taraf hemen "Kardeş sileriz"e bağlıyor, sana muhtaç değiliz dercesine.
Kenan dese ya "ben kendi menejerime söyledim onlar buldu" vs vs. diye. Bu nedir ya ? Sıkıntı yapma kardeş, sileriz ?? İyi sil o zaman. Sanki tüm türk asıllı sporcular birbirlerini tanıyor da, adam seni tanımak zorunda mı ? Tam tersi olsa da aynı şeyi yazardım. Yani Hakan, Kenan'a yazsa.
Hepsi bir yana bunu internette kendi resmi sayfasında paylaşmak... Ne desem bilmiyorum. Mağdur ayaklarına mı yatmaya çalışıyor nedir. Amerika'da sokaktan geçenlere ABD başkanı kim diye soruyorlar arada "Bin Ladin" diyen çıkıyor da Hakan seni tanımamış çok mu ?
Diyalog eksikliğ, ama bu konunun açılma amacı bence biraz kötü, gerek yok yani böyle bir konuya, tabi burada paylaşılınca insan duyarsız kalamıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)