baslangic icin Dusuk cc sart mi ?
-
stupid adlı üyeden alıntı
Cross a vurmayacagim daglik bolgede yasiyorum arazi yollari bol burda ben hergun bisikletle git gel git gel bunaldim artik bi motor alip hem doga keyfi hemde arac olarak kullanacagim sehirlerden ve otobanlardan hep nefret etmisimdir bu yuzden ne alayin gidipte ninja300 mu ?
125lik alirsam kilodan 70 i gecemem ben yeri gelicek 50-60km otobana cikicam. Yabanci forumlarda kiloyu yazinca 250bile az gelir bunalirsin 600 le basla diyorlar bende geldim sordum yani. Yaziyi yazis amacim cok fazla gelmesi degil sadece uygub olur mu , cabuk sikilir miyim diye sormakti. Cunku ben ufak cc den daha cok keyif aliyorum yavas yavas git dunyanin tadini cikat hem az benzin yak ohh miss. Sevdigim bir motor olsun 1300cc olsun hemen alirim kaybedecegim tek sey canim varsin oda keyif aldigim seyi yaparken gitsin.
Motosiklet ile 70 km/s gitmek ve otomobil ile 70 km/s gitmek arasındaki farkı bir incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle yeni başlayan birisi açısından. 41 yaşındayım. Boyum 1.83, kilom 80. 10 yıl önce sigarayı bırakmamın ardından 95 kiloya kadar çıkmıştım. Spor ve diyet ile fazla kilolarımdan kurtuldum. Bence siz de gayret gösterip kilo verebilirsiniz. Hem metabolizmanız açısından hem de sürüş güvenliği açısından daha doğru olur kanaatindeyim.
Reklamlar
-
polemos adlı üyeden alıntı
Motosiklet boya göre Seçilen bir şey olduğu için size en az 1000 cc lazım.
Motosiklet seçiminde boy kriteri ön plana alınmalıdır diyelim biz ona.
-
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Okudum ve fikrim degismedi. 3 yil boyunca 280 basan arabayi hep 50-60-120 ile surdum hizi srvmiyorum arada bassam da ceza yiyiyorum o yuzden hayabusa alsam yine basmam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)