At Hırsızı nı herkez çözemez merak etme
Bu tecrübeler yazı okuyarak öğrenilmez yaşamak lazım
Çok Alıcı Satıcı ile konuştum pazarlık Yaptım
Ne hikayeler ne hikayeler.
Adam diyorki araba da 5 parça boya ver ya dedim arkadaş bu arabada zaten kaç prça Boyalı parça var komple Boyalı de bende uğraşmayayım sende uğraşma yani
Ani oluşacak sorunlardan uzak durmak ve bahsettiğim yüksek parça giderlerinden kaçınmak için yeni almanız sizin için daha uygun olur. Bu dediğim SYM için geçerli. Ama japon olursa ikinci elini de korkmadan alabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşım fırsat yakaladığı için SYM GTS evo 250'yi sattı ve 2015 model ikinci el Xmax aldı geçen hafta.
Suzuki Burgman 200 ABS sizin derdinize deva olacaktır. Bence çok fazla kafa karıştırmaya gerek yok. X-Max'te aradığınız her özelliği bulabilirsiniz hem de daha uygun bir alternatiftir.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
2 kişi yazısını görmemişim pardon, temiz 2.el xmax 2 kişi için çookkk daha iyidir tabikide
Merhaba kardeşim xmax sele serttir artçı için yumuşak ama sürücü için popo herkes ağrıtıyor ekstradan yumuşak sele alırsan + masraftır
joxmax veya gts evo seleleri gerçekten çok yumuşak bizzat günlerce sürdüm hiçbir popo ağrısı yapmaz xmax ile oturuş pozisyonu aynı
ayrıca joymax kullanıcaksan radyator sıcağını içeri veriyor diz örütüsü alırsan soguklarda bile çok rahat kullanırsın,
Sym xmax e göre parçaları ciddi anlamda ucuz çokta dayanıklı bende 3. sym model yükseltme hep hiçbir şikayetim arıza yaşamadım geçrekten kıymetli ürünler üretiyor,
Sormak isteidğin herşeyi en ince detayına kadar sorabilirsin motor iç aksamı dışında varyator kayış bakımına kadar kendim yapabiliyorum grenaj toplamaya kadar,
Saygılar
valla ben şu an 3 motor arasında takıldım kaldım joymax - gts evo - xmax
xmax abs li olduğu için daha güvenli geliyor gözüme fakat diğer iki motor bariz daha rahat ve biraz daha uygun
çok kararsızım açıkçası
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)