Alirxpresste 100-150 dolara arai,shoei kasklar var sizce güvenilir ürün müdür ? Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Alirxpresste 100-150 dolara arai,shoei kasklar var sizce güvenilir ürün müdür ? Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Kuvvetle muhtemel fake ve kalitesiz ürünler. Çin'den kask gibi önemli bir koruyucuyu almanızı pek tavsiye etmem açıkçası.
Oraya vereceğiniz 100-150 dolar ile bilindik bir motor mağazasından en azından korumasından emin olacağınız bir ürün alabilirsiniz.
Hiçbir internet mağazasından kask alınmaz. bunun ucuzluğu-pahalılığı bi kenara gidip deneyerek alman gerekir. Kask dediğin hayati bir ekipman, imkanın olan en yüksek mebla ile alabileceğin en kaliteli kaskı deneyerek almanı tavsiye ederim
İnt kask alınmaz. Hepsi üstüne sticker yapıştırılmış adi ürünler. Bazı arkadaşlar 75 dolara hörgüçlü dainese mont aldığını zannediyor. Komik komik işler
Amatörü eğlendirir aliexpress
Kuvvetle muhtemel değil, kesin sahte ürünler. İlle de Shoei yahut Arai almanıza gerek yok. Kuvvetli koruma sağlayan uygun fiyatlı bir çok kask mevcut.
Sahte ürün almaktansa en azından kimin ürettiği belli olan, standart testlere girmiş bir kask alın.
Hayır, Arai'nin aynısını üçte biri fiyata üretip satmaları mümkün değil. Boşuna pahalı değil o kasklar.
Iste konu basliginda kendin demissin alma
Sadece kask mı?
Diğer güvenlik ekipmanları da internetten -aliexpress vari yerlerden- alınmamalı...
alma
almak
Herşeyi geçtim taşıma sırasında kutuyu yere düşürseler veya yüklemede kutu üzerine ağır ve set bir malzeme düşse kaskın tüm dayanımı bitebilir.
Hele ki Çinden buraya normal postayla yollanmış bir kaskın elinize 2 parça olarak ulaşması dahi muhtemeldir
Kılcal çatlak yada mikro çatlak denilen ufacık bir çatlak meydana gelirse, kaza anında aynı noktaya gelecek bir kuvvette bu çatlak kollara ayrılarak anında büyür ve kask parçalanabilir.
İlla yurtdışından kask alacağım diyen kişiler DHL veya UPS tarzı firmaları tercih edip (taşımaya ek ücret vererek) bu ihtimali azaltabilirler.
Orjinal Arai veya shoei almak isteyenlere FC-moto veya motoin sitelerini tavsiye derim.
Son not: Denemeden kask alınmaz. Bildiğin veya daha önceden kullandığın bir model olmadıkça internetten kask alma
Buna katılmıyorum. Deri eldiven veya deri mont tarzı ürünler bence alınabilir. İç korumalarını beğenmezsen de buradan uygun fiyata sırt ve omuz korumaları alıp değiştirip miss gibi kullanırsın. Ben RS Taichi deri eldiven aldım, bizim ülkede satılan 150tl lik birçok deri eldivenden kat kat sağlam ve kaliteli.
Her ürün alınmaz diye birşey yok bence. Kaliteli olanlarını tercih ettikten sonra bence sorun olmaz.
Ne demek internetten kask alınmaz ? Şaka gibi yorumlar yahu. Yurt dışı siteleri çakmadır vs eyvallah da.. İnternetten kask alınmaz ne demektir. Görende yılda bir arai,shoei kask değiştirip kullanıyoruz zanneder.. Bırakın Allah aşkına..
Yurtdışından almak pek uygun değil.
Uymazsa geldi gittisi kaskın fiyatını geçer.
Defolu vs çıkarsa da..
Gümrüğe takılırsa yarım gün- bir gününüz posta gümrüğünde heba olur, bunun da maliyetini hesap edin, özellikle taşradaysanız..
Tracking- kayıtlı posta ile gelmezse kaybolma ihtimalini de düşünürseniz bence yaş iş ebatlı malzeme getirtmek..
Kaldı ki en dandik motosiklet bayiileri bile artık eldivenden montuna her çeşit malzeme satıyor..
İnternetten kask alınmaz!!!!!!!!!!!!!
ben mail atmıştım arai'ın japonya merkezine. şimdi bulamadım. aliexpress satıcısının linkini ekleyerek mail atınca, sorunuza cevap alırsınız.
uğraşmam diyorsanıza, söyleyeyim çoğu sahte.
internetten kask alınır.
öncelikle gider bi mağazaya kaskları denersiniz, sonra beğendiniz, size uygun modeli internetten ucuza alabilirsiniz.
tek dikkat etmeniz gereken, kaskta herhangi bir hasar olmaması ve üretim tarihinin çok eski olmaması.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)