Kask dışındaki diğer her şey alınabilir bence. Ben 2013 yılında aliexpress den LS2 mx455 kask almıştım hala kullanıyorum. Ne vidası gevşedi nede bir çatlak patlak var. Belkide biraz şanslıydım kim bilir. Botlarım dışındaki tüm ekipmanımı da aliexpress den aldım.
fakedır hadi onu gectim beden kesinlikle sıkıntı olacaktır göreceksiniz.sonrada kask aldım beden uymadıgından satılık diye ilan açmak zorunda kalacaksınız.ben bıle eldıven aldım 3 tane beden sorunu yaşadım.arkadaşımda arai var fakat replıka görünüş güzel fena degil ama dedıgım gıbı beden ölçüsüne dikkat edin
Bildiğiniz yanıldığınıza yetsin dostlar agv yide nolan ikisinide internetten aldım bir sorun yaşamadım ayrıca hediye çeki vardı onlarada dizlik almıştım,
2. el gerçketen az kullanılmış kasklarda var Arai 10 yıllık kaska 500 lira isteyen kişiler değil mdediğim nolan 1-2 aylık kasklar var kokusu üzerinde onlar alınabilir
bu kadar korkak olmayın
150 dolara sahte ürün alacağına, burada o paraya çok rahat 4 ve 5 yıldızlı kask alabilirsin.
İlla premium marka olmasına gerek yok, güvenlik seviyesi iyi olsun yeter.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
İnternetten alışveriş yapma konusunda sen geçip 'ben aldım sizde alın BU KADAR KORKAK OLMAYIN' dersen kusura bakma ama bende kendimi tutamayıp senin tarzında cevap vererek. 'İnternetten kask alacak kadar aptal olmayin' diye cevap verebilirim.
İnternetten neden kask alınmaz anlatayım
Öncelikle beden ölçüsü sebebiyle alınmaz. O senin kaskı takıpta aaa azıcın geniş oldu ama iyi paraya kapattik dediğin kask kaza anında seni korumaz.
Diyeceksiniz ki ee önce gider aynı markanın aynı modelin kasklarına bakar aynı bedenini alırım. Evet düşündüğünüzde mantıklı bir çözümdür. İnternette daha ucuz olanları oluyor, kampanyası oluyor zartı oluyor zurtu oluyor (ayrıca belirtmek isterim ki bir çok firma kampanyalı ürünlerin uzak mesafe satış sözleşmesinde 'kampanyalı ürünün iadesini kabul etmediğini' belirtir. Kasklar için raf ömrü bitmeye yakın ürünlerde kampanya yaparlar genelde.
Hadi diyelimki tamam bunda da sıkıntı yok.
Bu kaskları üreteten abilerimiz demiş ki eğerki sert şekilde yere düşerse bile değiştiriniz. (Detaylarını araştırıp bulabilirsiniz)
Havaalanlarında kargoların yüklenme ve boşaltma videolarını bi izleyin daha sonra o kaskın size gelene kadar ne aşamalardan geçmiş olabileceğini kafanızda bi canlandırın. Sonra kararınızı tekrar verin.
Olay burada bilgi yarıştırmak falan değil, hepimiz motosiklet tutkunuyuz burada. Hiç tanımadığımız bir arkadaşımızın başına birşey geldiğinde dahi içimiz burkulur. Bu yüzden faydalı olan doğru olan bilgiyi sunmaya çalışıyoruz.
İnsanlar yurtdışından alışveriş yapsın, ekipman için ayırdıkları parayla daha kaliteli korumalar alsınlar diye ben elimden geleni yapıyorum ama KASK ALINMAZ diye de her seferinde söylüyorum. Element uydurup uydurup insanların kafasını bulandırmayın.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
İşte bunlar hep kapitalizm ...
sharp 5 yildiz alan dansik bi kaskla shoeinin rahatlik ses gecirmez terletmez ozellikleir disinda pek fark olmaz guvenlik acisindan . cinden asla alma oyle bisey bak ben ceket aldim l bedeni buranin xs si heralde . o kadar kucukki adamlar en buyuk boy alsan olmaz :D hem nasil kafani emanet ediceksinki ona
söylediklerinizin aksine kask mağazadan denenip internetten alınır
Peki almam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)