Konu başka bir siteden alıntıdır arkadaşlar.Gerçekten başarılı bir hikaye çok hoşuma gitti ve sizler ile de paylaşmak istedim.Birçok kişinin bu motor ile şuraya gidilir mi buraya gidilir mi gibi sorularına ilham olacağını düşünüyorum
Konu başka bir siteden alıntıdır arkadaşlar.Gerçekten başarılı bir hikaye çok hoşuma gitti ve sizler ile de paylaşmak istedim.Birçok kişinin bu motor ile şuraya gidilir mi buraya gidilir mi gibi sorularına ilham olacağını düşünüyorum
4-5 yıl kadar önce 3 Fransız mopetleri ile bir gezi yapmışlar ve Türkiye'ye de gelmişlerdi.
Hatta bir forum üyemiz tarafından ağırlanmışlardı.
Forumda konusu var.
Bir başka örnek de bizden var.
Herhalde 10 yıl oldu. Faruken Bayraktare ve Memo Tembelçizer mopetleriyle geziye çıkmışlar ve
Endurocu gibiyiz isimli bir blogda gezilerini paylaşmışlardı.
Olayı ilginç kılan mevzu Memo Tembelçizer'in hayatında ilk defa motor kullanıyor olmasıydı.
Hevesli arkadaşların söz konusu blogu bulup okumalarını tavsiye ederim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Olmayacak iş değil ki millet yaya geziyor
Onların yanında moped uzay Mekiği ile geziyormuş gibi olur
İtiraf edelim çoğumuz videodaki motorla bakkala gitmeye cesaret edemeyiz.
Şimdi hikayede konu olan motosiklet mopet degildir.Honda nın sağlamlığı dünyaca kabul edilmiş C 90 nı yani cup ların atalarındandır.C 90 ile ilgili youtube da yüzlerce seyahat videosu bulabilirsiniz.
COQ bahsettiği 3 Fransız'ı bir geceliğine Foça da ağırlamıştık.Yanılmıyorsam 18000 km ile seyahatlerini bitirmişlerdi.Bütün Akdeniz'in çevresini Motobecane mopetleri ile dolaşmışlardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/88664-3-fransiz-ve-mopetlerle-15-000-km.html
bu video'yu "250 cc ile uzun yol yapılmaz" diyenlerin kafasına atın arkadaşlar. biraz bakımdan anlıyorsan 125 cc ile dünyayı gezebilirsin.
MOPED DEĞİL CUB BU
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Helal olsun gezmiş ne güzel.. Ancak buradan millete laf etmek doğru değil sanki?
En güzeli tenere tipi motorlar ile gezmektir.. Bunu bisiklete vuracak olursak 300 km yolu yol bisikleti ile gitmek varken neden bmx ile gidelim?
bir de böyle bir moped ile kapıkuleden çıkartmazlar adamı, normları karşılamadığı icin :D Türkiye de herhangi bir norm problemi olmadığı için, osursan girersin bir de böyle bakmak lazim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)