OGS VE HGS’deki yüzde 20 indirim de kalktı
Reklamlar
-
orta yaşlı olanlar bilir.Eskiden köprüve otoyollarda hem nakit hem ogs gişeleri vardı,hatta ilk aldığım Ogs cihazı için 50 ya da 100 $ civarında depozit verdiğimi hatırlıyorum.O dönemde gişe yoğunluğu olmasın diye OGS % 20 indirimliydi bir kaç yıldır nakit gişesi yok ama % yirmi indirim neye göre hesaplanıyor anlamış değilim.
Reklamlar
-
ee_ee adlı üyeden alıntı
Bu saate kadar geçen yokmu ya??? Motosikletler ne kadar bir söyleseniz ya
Geçtim, ücreti yazacaktım da okumadı .
-
Vurur yüzüne ifadesi, yine tek başına iktidarız bitanesi
-
Bende müşteri hizmetlerini aradım bugün bir kaç kere ama hatlar yoğun bir kaç saat sonra arayın diyor hep yine geçirdiler galiba;)
-
Arabayla geçtim, hgs, 4.75 yazdı haşırtttttı bılek boooorrdddddd, çok pis beddua ettim... yazmım şimdi ama anladınız siz onu ... güzel filim sahnesi içimden geldi art niyet yok ...
-
Motosiklet 1. sınıf sticker ile 4.75 aldı.
-
-
Valla ben 1. köprüden,plakayı kapatmadan beleş geçebiliyorum.
Hatta hemen hemen bütün motorcular işi bilip geçiyor.Bilmeyenler azınlık sanırım.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Motosiklet 1. sınıf sticker ile 4.75 aldı.
6. Sınıf hgs ile deneme gerekli
Motosiklet için 6.sınıf hgs veriliyor
-
Sonuc? İki gunde kimse 6. Kategori kartla gecmemis olamaz
-
Motosikletlerden 2.5 TL kesiliyor.
-
Beter olun % 50. Durmak yok devam
-
%50nin çoğu istanbulda yaşamadığı için sorun yok. olan istanbulda yaşayıp işine gücüne gidenlere olacak.
-
Bence bir taraftan geçerken almaları yetmez , diğer taraftan geçerken de almalarını isteriz.
Bu arada Suriye'li öğrencilere bursu buna neden görmeyelim , adamların mülteci olmasında bizim hükümetin ve ses çıkarmayan , sinen bizlerinde payı var , şu an öyle bir durum oluştu ki evet suriyeli denizi geçmeyi çalışır , boğulur ölür bunlar malesef doğal geliyor artık , o vicdanlıyız diyen islamcılarında kılı kıpırdamıyor.Sokaklar otoyollar bile suriyeli dolu.Keşke onlara daha iyi koşullar sağlayabilsek kendi hayat standartımın düşmesini bile kabul ederim bunun için.
Ama devletin parası saraylara , yandaş geleceği olmayan projelere akıtılıyor.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
orta yaşlı olanlar bilir.Eskiden köprüve otoyollarda hem nakit hem ogs gişeleri vardı,hatta ilk aldığım Ogs cihazı için 50 ya da 100 $ civarında depozit verdiğimi hatırlıyorum.O dönemde gişe yoğunluğu olmasın diye OGS % 20 indirimliydi bir kaç yıldır nakit gişesi yok ama % yirmi indirim neye göre hesaplanıyor anlamış değilim.
Üstad. Depozito 40 dolardı. İlk OGS alanlardanım.
-
mgora adlı üyeden alıntı
Bence bir taraftan geçerken almaları yetmez , diğer taraftan geçerken de almalarını isteriz.
Bu arada Suriye'li öğrencilere bursu buna neden görmeyelim , adamların mülteci olmasında bizim hükümetin ve ses çıkarmayan , sinen bizlerinde payı var , şu an öyle bir durum oluştu ki evet suriyeli denizi geçmeyi çalışır , boğulur ölür bunlar malesef doğal geliyor artık , o vicdanlıyız diyen islamcılarında kılı kıpırdamıyor.Sokaklar otoyollar bile suriyeli dolu.Keşke onlara daha iyi koşullar sağlayabilsek kendi hayat standartımın düşmesini bile kabul ederim bunun için.
Ama devletin parası saraylara , yandaş geleceği olmayan projelere akıtılıyor.
Doğru diyosun abi, senin hatrına Billas lastik alınır
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Doğru diyosun abi, senin hatrına Billas lastik alınır
mengü bunu anlamadım alaka kuramadım biraz açarsan sevinirim
-
spil adlı üyeden alıntı
mengü bunu anlamadım alaka kuramadım biraz açarsan sevinirim
Abimizin Billas lastikle nasıl bir bağlantısı var çözemedim ama her fırsatta Billas lastiği çok sevdiğini yazar. Ben de yazdıklarını doğru bulduğuma istinaden senin hatrına billas lastik alınır dedim.
-
6 SINIF HGS VAR VE MAALESEF 1 SINIF ÜCRETİ ALIYORLAR 4.75 DÜN VE BUGÜN GEÇTİM
-
DEKORAY adlı üyeden alıntı
6 SINIF HGS VAR VE MAALESEF 1 SINIF ÜCRETİ ALIYORLAR 4.75 DÜN VE BUGÜN GEÇTİM
Okumadığı için 3-5 güne duzeltırler ekstrenizde. 6 Sınıf HGS 2,50 TL Motorlara
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)