Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

OGS VE HGS’deki yüzde 20 indirim de kalktı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    03-02-2016 da motorla geçmiştim. 19-02-2016 da mesaj geldi.benden de 4.75 tl düşmüşler. halbuki 6.sınıf hgs kartım var. müşteri hizmetlerini aradım fakat ulaşamadım..
    ne yapmam gerekiyor..
    teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATILDI.
    Hiç şaşırmadım daha fazlası gelecek merak etmeyin suriyeli öğrencilere 1200 tl burs veriyorlar üniversitelerde puan sınırı yok suriyede karnesi iyi olan budda tıp okuyabiliyor benim Türk vatandaşım doktor olabilmek icin it gibi ders çalışsın millet bedava girsin önce kendi halkini düşünmeyen hükümet ama yol yaptilar neyse bu burslarin giderleri kimden cikacak tabiki bizden elalemin aldığı 1200 liranın vergisinide senle biz öderiz onlar çatır çatır yer daha zam gelecek merak etmeyin ekmeği 1 liradan aldığımız günleri ozluyecez bu kadar diyorum at gözlüklü %50 ye selamlar sayenizde süper oldu ülkemiz

MoKo777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Benden de gişelerde 6.sınıf hgs olmasına rağmen araba ücreti kesmişler dün.Az önce hgs müşteri hizmetlerini aradım 5 dk bekledikten sonra bağlandım ve hatayı düzelttiler.Farkı iade ettiler.Bakan arkadaşlar aracı 1.sınıf girmişler dedi.Dedim ben her geçişte sizi mi arayacağım ? Genelde hatalı girmezler ama hatalı girdiklerinde arayıp düzelttirin dedi.Yani 6.sınıf hgs yle geçipte tam ücret alınan arkadaşlar arayıp düzelttirsinler.

eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Alıntı MoKo777 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benden de giþelerde 6.sýnýf hgs olmasýna raðmen araba ücreti kesmiþler dün.Az önce hgs müþteri hizmetlerini aradým 5 dk bekledikten sonra baðlandým ve hatayý düzelttiler.Farký iade ettiler.Bakan arkadaþlar aracý 1.sýnýf girmiþler dedi.Dedim ben her geçiþte sizi mi arayacaðým ? Genelde hatalý girmezler ama hatalý girdiklerinde arayýp düzelttirin dedi.Yani 6.sýnýf hgs yle geçipte tam ücret alýnan arkadaþlar arayýp düzelttirsinler.

6.sınıf HGS motosiklet için düzenlenmişken, 6.sınıf hgs alan birinin aracını otomobil olarak kaydetmek sanıyorum bizim ülkemiz dışında başka bir yerde asla olmaz.
    Hatayı devlet(çalışanı) yapsın, düzeltmek için vatandaş uğraşsın.
    6.sınıf hgs yi alırken memura iki defa sormak lazım demekki.
    Piaggio Carnaby 200
    Yamaha XMax 250 Ironmax

Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    @moko777 nin mesajı üzerine tekrar 444 1 117 yi aradım 5 dk birisine bağlanmak için bekledim. sonunda birine bağlandıktan sonra derdimi anlattım çalışanın bana dediği şu ;
    bu normal bişey motordanda 4.75 tl çekiliyor..

sinirden deliye döndüm siz şakamısınız o zman neden 6. sınıf var 1.sınıf alır rahat rahat soyulurdum diye çıkıştım.bir sn sizi bekleticem deyip beklemeye aldı. yaklaşık 5 6 dk daha telefonda bekletildim.sonra kadın 24 saat içinde fazla çekilen ücret iade edilecek dedi.

bu saçmalıkla her zman uğraşmam gerekecekmi diye sorduğumda çoğu kullanıcıda bu fazla çekme 1 kez oluyor diğer geçişlerde olmaz dedi. direk suratına kapattım. ne saçma bir sistemdir bu yahu. şeytan diyor kapat plakayı geç.

MoKo777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı Milorad13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @moko777 nin mesajı üzerine tekrar 444 1 117 yi aradım 5 dk birisine bağlanmak için bekledim. sonunda birine bağlandıktan sonra derdimi anlattım çalışanın bana dediği şu ;
    bu normal bişey motordanda 4.75 tl çekiliyor..

sinirden deliye döndüm siz şakamısınız o zman neden 6. sınıf var 1.sınıf alır rahat rahat soyulurdum diye çıkıştım.bir sn sizi bekleticem deyip beklemeye aldı. yaklaşık 5 6 dk daha telefonda bekletildim.sonra kadın 24 saat içinde fazla çekilen ücret iade edilecek dedi.

bu saçmalıkla her zman uğraşmam gerekecekmi diye sorduğumda çoğu kullanıcıda bu fazla çekme 1 kez oluyor diğer geçişlerde olmaz dedi. direk suratına kapattım. ne saçma bir sistemdir bu yahu. şeytan diyor kapat plakayı geç.
    sonuna kadar haklısın söylediklerinde.Demek fırça çekmesen seni 4.75 olduğuna inandırıp kapatacaklar.İşlerini hakkını vererek yapmıyorlar internette de çok şikayet var zaten hgs müşteri hizmetleriyle ilgili.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)