R25 ortalığı fena kızıştırdı. Suzuki bu motoru getirse bile kol gibi fiyatı olur. (Bakınız inazuma) R25 yine siler süpürür piyasayı. Benim fikrim tabi bu...
R25 ortalığı fena kızıştırdı. Suzuki bu motoru getirse bile kol gibi fiyatı olur. (Bakınız inazuma) R25 yine siler süpürür piyasayı. Benim fikrim tabi bu...
Yüksek gidon
Beyler bu makinada inazuma bloğu var o aiki silindir ama 24 beygir aşırı hantal olan blok , öyle düşünün de karar verin. suzuki bu devirde alınmaz alın kawasaki honda keyfinize bakın
sırf iki silindir diye piyasaya 14-15 liradan girerse, bu son hız ile tutmaz diye düşünüyorum.
ama 11-12 den verirseler peynir ekmek gibi gider..
Dolar 3.00 euro 3.30 oldu.Ayrıca bu şirketlerin giderleri (çalışan ücretleri , kira, genel gider..) enflasyona bağlı yıldan yıla artıyor. Faizler yükseldi, şirketlerin fon bulma maliyetleri arttı. Bunu şu yüzden anlatıyorum. Türkiye'de ucuz motoru unutalım. 11.000'e 200'luk bajaj fiyatlanmışken markalı 250 cc bir motorum 2016 yılında satış fiyatı 16.000 TL altında olmayacaktır. Daha kötüsünü de bekliyorum.
Yeni fiyat listesini web sitesine koymuşlar. Inazuma 15450 TL, Inazuma F 16950 TL olmuş ki 2015 model bunlar. GSX-R 250 gelse kaç para olur siz hesap edin.
Tamam beyler bundan sonra motor alınmaz. Forumuda kapattıralım tam olsun.
20000'den aşağı motor olmayacak yakında kendinizi hazırlayın, iyi ki geçen sene motor almışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)