burda anlatmak gaz kontrolunuz olsada ani bı seyde korkuyla gaz acıp bunun kotusude olabılır
ağır motor devirmiyim diyip gazla duzeltmeye calısıyor ama )
burda anlatmak gaz kontrolunuz olsada ani bı seyde korkuyla gaz acıp bunun kotusude olabılır
ağır motor devirmiyim diyip gazla duzeltmeye calısıyor ama )
ar yu orayt diyo bide ben olsam ilk motora giderim :D
motora gıtmıyo onemlı degıl cunku onlar ıcın fark ettıysen duscegını bılerek vermısler dustukten sonra motor sahıbı nasıl guluyor cunku parcaları okadar pahalı degıl bızde o motorun grenajıyla etiket şahin alırsın :D
John şimdi bir daha yüksek ccli motora binmeyeceğine tövbe edip, Hatay'da cg yarışlarına hazırlanmakta.
Videoda oynama var, orjinal değil. Ayrıca 1. viteste o hızla kalkan bir motosiklet yok.
ne oynaması ustam niye kalkmasın yarıs motorsıkletlerı bunlar kacla kalkmasını beklıyorsunkı :D gazı anıden kokle 125cc motorla bıle neredeyse yakın tepkıyı alırsın kontrolsuz
Traction control olsa böyle olmazdı deyip kaçıyorum.
has... motora bınısını gormemıstım abıya ulan bı 10dkdaha guldum eyv :DASD:ASD:as
motora yazık olmuş yaaa acıdım valla
125 cc ile de başlanmaz. heves varsa önce eğitim yetenek varsa 125 cc..
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
kimse söylemeden yetiştim
john a geliceğine mala gelsin :D
bence bu adam motosiklet değil hayatında hiç motorlu araç kullanmamış daha önce o kadar gaz açıp debriyajı birden bırakmak nedir arkadaşım...
hiç mi çayda balık ağzı görmedin diye bi laf var bizim orlarda tam o şekil olmuş yani
bu arada çok pardon ama ben 1200 lük motorla motora başladım arkadaşlar :9 şimdiye kadar buna benzer bir olay yaşamadım muhtemelen bundan sonra da yaşamam diye düşünüyorum,
DKN ye katılıyorum önce eğitim, eğitim şart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)