bende samura motor hakkında bir anımı anlatayım.
geçtiğimiz mart ayında motor araştırması yapıyoruz bir arkadaşımla pek bir şey de bildiğimiz yok bütçemize uygun motorlara bakıyoruz her neyse altadık izmitten istanbula geldik. samura motor yamaha bayisi biz de siyah ybr bakıyoruz. içerde gençten bir eleman var. baktık motorlara siyah yok. eleman dedi ki sadece bizde değil turkiyede bulamazsın dedi. biz günde 10 ybr satıyoruz her parti malda siyah istiyoruz göndermiyorlar dedi. iyi dedik bu adam a inandık. karşıya geçtik sirkecide özen motorun yanında bir motorcu var kapının önünde 2 tane siyah ybr var. girdim sordum daha var mı siyah dedim çünkü hemen alacak durumumuz yoktu 2-3 hafta sonra kalır mı dedim adam daha çok var kafanı takma dedi. onu geçtim geldik izmite burdaki yamaha bayisinde de varmış siyah ybr.
yani samura siyah bulamazsın gel ben sana elimdeki kaptırıyım demeye getirmiş. sonradan anladık.
==============================
==============================
samura bencede iyi bir satıcı firma değil, ciddi anlamda motor almak için gittiğim ve sonradan geri çıktığım bir firma. liste başı motorlardan birinin konuşmasını yapmak için gittim ama , takan yok, arkadaşalar paranın ve imanın kimde olduğu bilinmez, bende para yok zaten ama adamlarda da ilgi yok
let it be
yamaha bayilerinden 1. suleyman memnun 2. samura gerçekten hiç bir işe yaramazlar...
özellikle sulayman memnun bu dünyadaki son motorla ilgili dukkan olsa kapısından içeri adımımı atmam
[B][CENTER][SIZE="2"][U]If you have a 10$ brain then you should buy a 10$ helmet[/U][/SIZE][/CENTER][/B]
çok garip...ben Samura Motor'a teşekkür etme amaçlı başlık açmak için foruma girdiğimde böyle bir başlıkla karşılaştım.
2. el aldiğim dragstar 1100 henüz 4000 km de olmasına rağmen uzun süredir yattığı için ve içime sinmesi açısından 5000 bakımına soktum. İlgi ve alakaları, Reyhan Hanımın misafirperverliği süperdi.
...bence sadece forumlardan okuduklarınızla genelleme yapmayın arkadaşlar...eğer öyle olsaydı Motomax Türkiye'nin en iyi satıcısı, keeway superlight da dünyanın en iyi cruiserı olurdu....
aman dikkat.
İlk Defa Duydum
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Kymco xciting arkadaşla ön cam, sonra yan canta v.s arka canta aldık.
Kemal beyde alı beyde gayet alakadar oldu. Mennun kalmıştım.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Demekki değişmeye başlamışlar. Mı acaba
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
beni yamaha markasından soğutan namı değer samura başıma neler geldi saymakla bitmez şu anki motorum suzuki ve bu zihniyetten uzağım yine para harcıyorum ama rezil olmuyorum en azından bencede uzak durulmalı
Topik 2006 senesinden kalsada Samura motor için klasik birşey şaşırmıyorum..
ama 2 senede değişmişte olabilirler msj ları yazarken tarihlere dikkat edelim
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
samura motora gerçekten dikkat edin...
ALLAH kurtarsın diyeyim...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bende gittim berbat davranış bozukluğu var hepsinde.
1 sene veya 10 senelik olması önemli değil samura motorla benim bi alışverişim oldu ve memnun kalmadım.
gelelim nerden buluyorum ve dikkat ediyorum googleye samura motor sikayet memnunuyet gibi seyler yazdığında karsına çıkıyor bilmem anlatabildimmi
bende üye oldum vee motor severleri uyarıyorum ben madur oldum siz olmayın...
peki sen neden bu durumdan rahatsız oluyorsun sende onu açıklada bizde bilelimm..?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 PM ----------
bende soğudum tövbe vallaha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)