Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

samura motor a dikkat

REKLAM ALANI
    kucukprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eli kulaginda!
    Daha önce de baska arkadaslarin bu tip sorunları olmustu samura motor ile.

Hatta sikayetvar.com 'a iletilmisti sorun.

Bu kadar kotu sohret yaptiklarina gore uzak durmakta fayda var. Hala bu ülkede musteri memnuniyeti yerine musteri sallama oyalama mantıgı guden bu tip firmalar var.

Parayı ceplerine attilar mi aylarca sallayabiliyorlar musteriyi.
    1 MAY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    CBR1000RR için uygun depo üstü çanta yok piyasada. Depo plastik olduğundan mıknatıslı depo üstü çantamı bir arkadaşıma verdim. Kayışlı çantalar da olmuyor çünkü şasi ve grenaj buna uygun değil. Dolayısıyla tek çözüm kalmıştı, depo üstü vantuzlu çanta. Samura Motor'da benim motora uygun tek çanta vardı ama 1-2 ay içerisinde 5-6 kez uğramama rağmen her uğradığımda aynı cevabı aldım : "Gümrükten çekemedik!" Yaw koskoca Yamaha bayisisin, mağazanın konumu çok güzel, müşteri potansiyelin iyi, bu sene de sürüyle 1000RR satıldı, neden getirmiyorsun şu çantayı? Mağazaya her girdiğimde ben de ilgisizlikle karşılaştım Bekle bekle bakan, seninle ilgilenen yok. 10-15 dakika bekledim sabırla. Sonra ürünü sorduğumda yine aşırı bir ilgisizlikle ürünün hala gelmediğini söylediler. 1-2 aydır da uğramıyorum, büyük ihtimalle istediğim ürün gelmiştir.

KORLAS !!! Bu firma hakkında tonlarca olumsuz eleştri duydum. Buradan hiçbir şey almamanızı tavsiye ediyorum. Fuardan önce eşim için kask araştırırken Korlas'ın Göztepe'deki mağazasının vitrininde kırmızı Suomy bir kask gördük. Eşim illa kırmızı, desensiz bir kask istiyordu. Bu kriterlere uyan tek kask da Korlas'da vardı. Ama beden uymadığından ve tek kalan kırmızı kask olduğundan abartmıyorum 3 ay bu kaskın S bedenini bekledik. Adamlara da bu kaskı istiyoruz, mutlaka satın alacağız diye defalarca tembihledik. Ha geldi, ha gelecek 8-10 defa uğradık mağazaya. Sonra bir parti kask geldiğini öğrendik ve aynı gün atladık motora gittik Korlas'a... Adam yüzlerce kask geldiğini ama bizim istediğimiz kaskın gelmediğini, bir sonraki partide geleceğini söyledi. Bu arada kaskın vitrinde duranının üzerinde siyah cam vardı. Daha önce hiçbir ekstra ücret belirtmeyen Korlas çalışanı, siyah camın ekstra olduğunu söyledi. Ancak bu kask için nereye baktıysam tüm resimlerinde standart olarak siyah cam olduğunu gördüm. Daha önce fiyat sorduğumuzda ve kaskı denediğimizde siyah camın ekstra olduğu ile ilgili hiçbir şey söylenmemişti. Yaklaşık 3-4 hafta sonra bir parti kask daha geldi, biz yine aynı gün atlayıp motora gittik... Bu sefer de kaskın yine gelmediğini ve gelmeyeceğini söylediler!!!

Soruyorum size... Bu ne demek? Bir tüketici ve senelerdir motosiklet kullanan biri olarak, yurtdışı fiyatının 2 katı fiyat ödeyerek alacağım kaskı parasıyla da olsa alamamak ne demek? Burası Türkiye diye klasik olan kalıplaşmış cümleyi söylemek zorunda kalıyorum. Daha çoook gerideyiz. Motor kim biz kim...

Vaktinizi daha fazla alıp Mototal'dan 6 aydır beklediğim ve hala alamadığım siyah Nolan X-Lite X801-R model kaskın hikayesini anlatmayacağım.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

feragold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içinde her markanın bolca bulunduğu ,uygun fiat larla motorsiklet ekipmanları satan dev marketler lazım ülkemize..
    mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Israrla belirttik moderatör arkadaşlara da, bir "KARA LİSTE" açılsın, müşteriye adeta ".t" muamelesi yapan firmalar buraya konulsun, eğer müşteriye olan yaklaşımları düzelirse de bu "kara liste"den çıkarılsınlar dedik, ama bu fikir pek tutulmadı malesef.Madem moderatörler çekincelerinden dolayı forumda böyle bir "Kara Liste" istemiyorlar, o zaman ben de ajandamın arka kısmında kendi "Kara Listemi" tutarım.Mehmet ağabey'in yorumları üzerine de Korlas'ı bu listeye ekledim.Dileyenler kara listeme ekleme yapmak veya bilgi almak için bana özelden mesaj atabilirler.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    mototal gıttı motomax gıttı korlas gıttı samura zaten yoktubız nerden alısverıs yapıcaz pekı

Motosikleti
    var bi şeyler
    Mototal'le ilgili hiçbirşeye rastlamadım.Linki veriversene.

İlla almayın demiyorum.Herkesin mutlaka bir kusuru olacaktır.Ama müşteri memnuniyetsizliğinde(!) ısrar edenlere karşı temkinli olmakta fayda var değil mi

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    " Vaktinizi daha fazla alıp Mototal'dan 6 aydır beklediğim ve hala alamadığım siyah Nolan X-Lite X801-R model kaskın hikayesini anlatmayacağım." demıs boydan ondan alıntı yaptım yoksa benım mototalda bı olayım olmadı

Motosikleti
    var bi şeyler
    Herkes bilinçli olsa, toplu bir protesto yapılır, bir nebze de olsa akılları başlarına gelir.Ama Türkiye'de nerdeeee...

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu tok satıcıların hepsi böyle, burunları 1 karış havada. 2 gün almasan bişey bak nasıl düzeliyorlar....

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    1 şubat 2006 tarihinde samura'dan ybr almıştım.
    acele ve heyecandan, garanti-bakım kitapçığını almayı unutmuşum.
    defalarca telefon ettim, fuarda yüzyüze görüştüm, sonrasında mailler attım, her seferinde kargoyla göndereceklerini söylediler, ama hala gelmedi.
    topiği okudumda, artık beklemeyeyim o zaman

demekki, Kemal bey hala yoğun...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    ya bu samura motorda bi usta vardı adını unuttum soru sorunca bana soru soramazsın sen sadece cevap verirsin diyordu hatta bizim cenkmenderesi bi azarladı,bence çok ukala dümbeleği bir yer. 145 tl ye karbüratörümü temizleyip bujileri değiştiler bilmem fiyat fazlamı,bence fazla tok bir yer hepsi bu...Biraz aç bırakmak lazım arpaları fazla gelmiş çünkü belliki.......
    [B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bütün problem ülkemizdeki piyasa ekonomisinin çarpıklığından geliyor.Rekabet ortamı olsa bakın bakalım ne oluyor.Müşteri için yalvarmaları gerekir.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Bence kara ve beyaz liste şekline bir bölüm olmalı, bu bölüm anasayfada yayınlanmalı. Kara listedeki firmalar zaman içerisinde kendilerini düzeltirse bu listeden çıkartılmalı. Beyaz listede de üyelerin hizmet kalitesinden memnun kaldıkları firmalar bulunmalı. Bu firmalarla anlaşılmalı, ürün indirimi alınmalı. Kara listedeki firmalara da bu listede oldukları bizzat söylenmeli. Neden mi?

Dün akşam işten çıkmadan önce bu başlığı görüp Samura Motor hakkındaki olumsuz yorumları okuduktan sonra ben de yorumlarımı yazmıştım birkaç firma ile ilgili. Sonra işten çıkınca Samura Motor'a uğrayıp aylar önce sormuş olduğum ve hiçbir zaman alamadığım depo üstü vantuzlu çantanın gelip gelmediğini tekrar sorayım dedim. Kemal bey pişkin pişkin gülerek, "Komik ama daha çekemedik gümrükten, yarın uğra başka bir çanta var onu deneriz" cevabını verdi. İçimden adamı boğmak geldi. Motosiklet.net gibi binlerce kişinin üye olduğu bir sitede firmanız ve siz hakkında olumsuz yorumlar yapılıyor, kendinizi düzeltin demek geldi içimden.

Biz birşey yapmazsak bu firmalar piyasadaki tekelleri sayesinde bu davranışlarını hiçbir zaman değiştirmeyecekler. Bunlar motordan anlayan insanlar değil, bunlar tamamen bu işi sadece para kazanma amaçlı yapan tüccarlar. Sattıkları ürünler hakkında hiçbir bilgi sahibi değiller. Doğru düzgün web siteleri bile yok. Örneğin Almanya'da bulunan Louis adlı firmanın sitesine bir bakın. Adamlar sattıkları ürünlerin her özelliğini belirtiyorlar, ürün kodları, ürünlerin resimleri ve fiyatları detaylı olarak var. Bir de bu işe yeni başlayan, deneyimsiz insanları yanlış yönlendiriyorlar.

Bence bir an önce birşeyler yapılmalı...

feragold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motorsiklet için yapmış olduğunuz alışverişlerden, firma memnuniyetinizi ve memnuniyetsizliğinizi lütfen buraya detaylıca yazın herkes bilsin
    mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosiklet sektörünün bence yüzkarası firmaları

1) Samura (özellikle firma sahibi Kemal denen şahıs)
    2) Korlas (sallamada üstlerine yok)

Özellikle Samura motor bana dese ki gel sana bedava verecez. Eğer adımımı atarsam şerefsizim. Cebimdeki paraya geçer sözüm.

Bu tarz firmalardan alışveriş yapanlar zaten bu forumu okuyanlar değil pek.
    Aklı başında bir motosikletçinin buralardan alışveriş yaptığına pek şahit olmadım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    arkadaşlar bu neden kaynaklanıyor bazı firmalar tok istemiyor müşteri
    şöyle iyicene acıksın bağıra bağıra gelin dicekler ama iş işinden geçicek

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Bence kara ve beyaz liste şekline bir bölüm olmalı, bu bölüm anasayfada yayınlanmalı. Kara listedeki firmalar zaman içerisinde kendilerini düzeltirse bu listeden çıkartılmalı. Beyaz listede de üyelerin hizmet kalitesinden memnun kaldıkları firmalar bulunmalı. Bu firmalarla anlaşılmalı, ürün indirimi alınmalı. Kara listedeki firmalara da bu listede oldukları bizzat söylenmeli. Neden mi?

Dün akşam işten çıkmadan önce bu başlığı görüp Samura Motor hakkındaki olumsuz yorumları okuduktan sonra ben de yorumlarımı yazmıştım birkaç firma ile ilgili. Sonra işten çıkınca Samura Motor'a uğrayıp aylar önce sormuş olduğum ve hiçbir zaman alamadığım depo üstü vantuzlu çantanın gelip gelmediğini tekrar sorayım dedim. Kemal bey pişkin pişkin gülerek, "Komik ama daha çekemedik gümrükten, yarın uğra başka bir çanta var onu deneriz" cevabını verdi. İçimden adamı boğmak geldi. Motosiklet.net gibi binlerce kişinin üye olduğu bir sitede firmanız ve siz hakkında olumsuz yorumlar yapılıyor, kendinizi düzeltin demek geldi içimden.

Biz birşey yapmazsak bu firmalar piyasadaki tekelleri sayesinde bu davranışlarını hiçbir zaman değiştirmeyecekler. Bunlar motordan anlayan insanlar değil, bunlar tamamen bu işi sadece para kazanma amaçlı yapan tüccarlar. Sattıkları ürünler hakkında hiçbir bilgi sahibi değiller. Doğru düzgün web siteleri bile yok. Örneğin Almanya'da bulunan Louis adlı firmanın sitesine bir bakın. Adamlar sattıkları ürünlerin her özelliğini belirtiyorlar, ürün kodları, ürünlerin resimleri ve fiyatları detaylı olarak var. Bir de bu işe yeni başlayan, deneyimsiz insanları yanlış yönlendiriyorlar.

Bence bir an önce birşeyler yapılmalı...
    Çok doğru, yapalım bunu
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşlar bu konu ile ilgili yeni bir başlık açtım. Tüm eleştrilerimizi Motosiklet sektörünün yüzkarası firmaları adlı başlıkta toparlayalım. Modlar bu başlığı kilitlerlerse iyi olur, takip açısından karışıklık olmayacaktır.

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    geçen gün arkadaşım kız arkadaşıyla beraber samura motora YBR sormuş.
    pek ilgilenmemişler. onlar siyah istiyormuş. ellerinde siyah yokmuş ve ybr'nin siyah renginin olmadığını söylemişler

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşlar yorumlarınızı yeni açılan başlıkta yazarsanız daha iyi olur.

## Motosiklet Sektörünün Yüzkarası Firmaları ## adlı başlık BBRR tarafından kilitlendi. Yani şikayetlerimize bu başlıktan devam mı edeceğiz? Bence motosiklet sektöründeki firmalardan ağzı yananlar buraya başlarına gelen olayları yazmalıydı. Burası bir forum ve herkesin her konuda olumlu veya olumsuz düşüncelerini yazma hakkı var. Zaten şimdiye kadar yazılanlar da büyük ölçüde benzerlik gösteriyor. İlgisizlik, yalancılık, kandırmacılık, yüksek fiyatlar, v.s... Ben hiçbir firma için boş yere olumsuz birşey söylemedim. İnsanları istedikleri ürünler için gelecek diye yalan yanlış vaatte bulunmaları ve mağdur bırakmaları hiç hoş değil. Motorumu yeni aldığımda, kasklarımı uzun zamandır kullandığımdan kasklarımı da yenilemek istiyordum. Bana uygun beden olmadığından 6 aydır kask bekliyorum. Bu gün gelecek, yarın gelecek diye diye süreyi 6 ay yaptılar ve hala kask ortalarda yok. Neredeyse yaz bitecek!

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler