Yoğun çalışan biri olarak, dört gün tatil benim için bulunmaz bir nimet, lakin havanın durumu malum. Evde oturmaktan çürüdüm, camdan bakıp bakıp iç geçirmekten kuduruyorum. Var mı benim gibi kuduran ?
Yoğun çalışan biri olarak, dört gün tatil benim için bulunmaz bir nimet, lakin havanın durumu malum. Evde oturmaktan çürüdüm, camdan bakıp bakıp iç geçirmekten kuduruyorum. Var mı benim gibi kuduran ?
1 aydır il dışındayım canlı göremiyorum bile ben napayım . En erken 1 ay daha var dönmeme inşallah gelene kadar karlar erir
motorumu alali bir ay olmafi daha ilk iki hafta az cok bindim her firaatta kar yagdi garaja cekip sadece aksamlari sesini dinlemek icin calstrdim ama taki dun geceye kdr yerler 4 santim buz vardi ama cok merak ettigimden motoru cikardim millet arabayla cikmaya cesaret edemezken bende edemedim arabayla yavas yavas ayaklarmi yersen kesmeden 5 6 km mesafe gttm geldim iki uc kere saplanip kaldim ama ittirince cikardm olsgu yerden chopperla drift yaptm biraz baya zevkliydi ama tavsiye etmiyorum tehlikeli cidden
Havalar çok kötü bende ilk defa bu hafta motorum varken metrobüs kullanacağım.
Tam 42 gündür kapalı otoparkda yatıyor,15 20 günde gidip çalıştırıyorum.o an bir sırıtma beliriyor yüzümde.vın vın yapıp geri dönüyorum çok acı
Eskişehirde hava buz malesef
Ben dayanamadım bi 4 km yaptım dunlop lar paten gibi yeri öpmeden geri döndüm
5 gündür motora binemedim piskolojik cöküntü içindeyim burda 1.5mt kar var yolu acan yok
Bende dun 35 km yapmisim. Kar sadece arasokaklarda var otoban normal halinde
yaw bende kudurdum valla. ama yarın çıkarıcam motorumu
Anlamadığım kısımlardan sorum mevcut. Salı işyerinin otoparkına koydum bende , kullanamamak ayrı dert ama karda çok güzel gelelim soruma. Şimdi akü falan Bişi yapmam lazım mı Pcx var bikaç günde bir çalıştırmam mı gerek , yağ vs Bişi yapmalımıyım bana genel başlıkları söyler misiniz ? İki hafta önce genel bakıma götürdüm başkada Bişi yapmadım.
motosikletimi sattım temmuz ayında valla o kadar özledim ki anlatamam broadwayim var şimdi binerken bir gram zevk almıyorum satılık 98 model rni :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)