İzlenilmesi gereken bir film " Çılgın Motorcular "
Reklamlar
-
Motosiklet ile ilgili filmlere bakınırken böyle bir filme rastladım ve özellikle chooper tarzını seven arkadaşlar ve gezmeyi seven arkadaşlar için acıyorum bu konuyu. İmdb puanı biraz düşük ama ciddi anlamda benim cok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim.
Konu:
Özgür olmak isteyen ve rutin hayatlarından sıkılan dört çılgın arkadaş motorsikletleri ile Amerika’nın en uzak yerlerine doğru yolculuğa çıkarlar. Ancak bu durumunda aslında istedikleri bir hayat olmadığını farkederler.
Link = TIKLA
Reklamlar
-
Öneri için teşekkürler bunun altyazılısını bulmak mümkün mü acaba ben biraz bakındım bulamadım.
-
TheAwesome adlı üyeden alıntı
Öneri için teşekkürler bunun altyazılısını bulmak mümkün mü acaba ben biraz bakındım bulamadım.
Bende biraz aradım alt yazılısını fakat bulamadım. Bulursam paylaşırım özel mesaj yoluyla
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
-
Film için teşekkürler türkçe dublaj olsa bile gayet güzeldi.
-
TheAwesome adlı üyeden alıntı
Film için teşekkürler türkçe dublaj olsa bile gayet güzeldi.
Rica ederim
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
Teşekkür ederim tam da canımın sıkıldığı vakte denk geldi Açıyorum hemen filmi.
-
acestor adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim tam da canımın sıkıldığı vakte denk geldi
Açıyorum hemen filmi.
İyi seyirler. Chooper'a ve gezmeye sevdalıysanız tam filmi
-
Seneler önce izleyip de bayıldığım filmlerden biri. Tekrardan hatırlamak iyi oldu teşekkürler
-
Diğer arkadaşlarımın aksine ben hiç beğenmemiştim bu filmi.
-
Seduje adlı üyeden alıntı
Seneler önce izleyip de bayıldığım filmlerden biri. Tekrardan hatırlamak iyi oldu teşekkürler
Rica ederim
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Diğer arkadaşlarımın aksine ben hiç beğenmemiştim bu filmi.
Renkler ve zevkler tartışılmazdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)