detaylar için http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S...ecisUcret.aspx
detaylar için http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S...ecisUcret.aspx
6 cı sınıf yani motorsiklet sınıfı yok listede,1ci sınıfta otomobil motorsiklet diye yazıyor ama motor 6.sınıf oldu bunların haberi yokmu hala
İçimden bi ses 6. Sınıf kalktı diyor hadi hayırlısı :(
içimden bir ses motorcular 6.sınıfı öğrenip 1.sınıfı 6. sınıfla değiştirmesinler diye listeye koymadıklarını söylüyor
geçenerde şöyle bir tespit yaptım,
Avrupa yakasının, 1. köprü yolunun çevresindeki trafiği Avrupa'dan Anadolu'ya geçen araçların yaptığını farkettim. Zincirlikuyudann Haliçe kadar olan bütün yerde trafiğin sorumlusu Anadolu'ya geçenler. Mecidiyeköye otobüs gelemiyor, doğal olarak Meciiyeköyden, başakşehir esenler tarafına gidenere otobüs bulamıyor. İlginç olan da Anadoluya geçenler hep tek kişinin olduğu arabalar.
Bence zam inanın az bile. en az 6 TL olmalı günümüz İstanbul trafiği şartlarında
6 sınıf almak isteyene ptt ler yılbasından sonra ayak sürerse şaşırmam. Nasıl devletin sitesinde motosiklet 6 sınıf olmaz? Burası ne Cumhuriyeti böyle
Öncelikle devletin masrafı çok , saraya para lazım , güneydoğu kan gölü oraya para lazım , itibardan tasarruf olmaz o nedenle arabalar vb yenilenecek , gerekirse üst model alınacak , en basitinden müftülerimize de daha üst model arabalar almak lazım.O nedenle köprü ucuz bile hem sadece tek sefer ücret alınıyor ben dua ediyorum diğer taraftan gelirken almıyorlar birde köprüde bazen sağa sola manzaraya bakıyorum oda bedava , havada biraz kirli olsa da bedava.Yine bunlar iyi günlerimiz...
malum partiden önce, sanki devletin masrafı 0'ın karesiydi, makam arabaları murat 131 di, doğu güllük gülüstanlıktı, dövlöt boze bahmiyir diyenler yoktu, daha 2x2 yi bilmez ama lölölöllö ayrılık isteriz biz özgürlük isteriz bizz diyenler yoktu dimi. hepsi malum parti zamanında oldu sanki. tey allam ya.
6. sınıf var mı ya? Ben geçen muhabbet üzerine baktım da siteye yoktu. Bende yok zannettim.
Durum net olarak ne şimdi?
3,8 TL Arabalar 1,9 Motosikletler olacak.
Zira şu madde var;
Köprü ve otoyollarda HGS kullanıcılarının araçları 6 sınıf üzerinden ücretlendirilmektedir. Motosikletler 6. sınıf araç olarak HGS ye abone olabilir ve 24/10/2015 tarihinden itibaren 1. Sınıf araç ücretinin yarısı kadar bir ücret ile Otoyol ve Boğaz Köprülerinden geçişlerini yapabilecektir
Normal Geçiş (Sanki var da) 4,75 %20 indirimle (HGS-OGS) 3,8 TL yapıyor. Yarısı 1,9 TL
Eski ucret 4,25 TL idi.
6. Sınıf HGS'yi daha yeni almıştım. "İptal mi edildi acaba?" diye küçük bir şok yaşadım
Malum partiden önce daha ümitliydim ülke için , kadrolaşma bu kadar acımasız değildi , ayrışma da bu kadar fazla değildi , ne yapabileceğimizi ve ne yapamayacağımızı daha net biliyorduk.Haksızlık olsada hukuğa güvenimiz daha fazlaydı yanlış hesap eninde sonunda bağdat'tan dönerdi.İşini düzgün yapıyorsan karşıt görüşlü olsanda bu kadar tehdit altında değildin ,zulüm görmüyordun , muhalifi maddi olarakta bitirme , ailesine kadar kin gütme yoktu.Velhasılı kelam ülkenin cıvatası çıkmamıştı.O zaman işid deseler hadi canım sende derdik , şu an diyemiyoruz.Eşektik ve biliyorduk , şaha kalkmıyorduk ,şaha kalkan eşek sırtüstü düşer.
6 aydır geçiyorum bakiyem hala aynı, zaten okumuo ki
şaşırmadım nedenmi ? asgari ücrete zam geldiiiii hulogggg....lan dur dur .. köprü,benzin,su,elektrik,doğalgaz vs vs hepsinede zam geldi hiç bir zaman için devlet karşılıksız bir para vermez halktan yana hiç bir zaman olmaz....
2006 model reno kangoo geçiş ücreti ve araç sınıfı hakkında bilgisi olan varmı? aks aralığı 2.90 mini van olarak geçiyor. hgs alacağım hangi sınıf olmalı?otomobilmi kamyonetmi?
Oh çok memnun oluyorum bu tür geçirme haberlerini görünce.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)