125cc motorsikletim var. Araba fari taktim. Araba kornasi takicam ve röleyle bişeyler yapmak istiyorum. Sizdende yaratici fikirler bekliyorum
125cc motorsikletim var. Araba fari taktim. Araba kornasi takicam ve röleyle bişeyler yapmak istiyorum. Sizdende yaratici fikirler bekliyorum
araba direksiyonu tak.
Araba sileceği tak
Araba motoru tak.
Kasali anadol al..motoru kasaya koy.anadolla gez
Hava yastığı?
bir arap bir araba 125 cc motor takmış, feyz almak açısından :S fikir hani
haci sen naptin? motoru neden arabaya cevirmek istiyorsun? git araba al ne ugrasiyorsun? :D
Araba farı taktıysan,
Japon veya İtalyana ne takarsın ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Termodinamik elektron jeneratörü tak.
Arkadaşlar hemen arkadaşi taşlamayın hepimiz motorlarimizin farlarindan sikayetci degil miyiz .. Ondan sis farlari takmiyor muyuz ? Arkadasimiz Troll degilse eger maddi gucu yoktur öne bir tane araba farı koymustur ... Ama araba farlari yonlu olur kardesim sag fari taktiysan sag tarafı daha iyi aydinlatir eger mercekli bi-xenon takmadiysan ... Korna konusunda da haksiz sayilmaz bizim motorlarimizin korna sesleri de cok yuksek degil bazen duyuramiyorum bile kendimi.. Ama hic boyle seyler taktirmam motoruma belki kiyamadigimdan belki dedigim sebeplerden mantiksiz oldugundan ... Ama aslinda hepimizin sorunlari bunlar .. Bence birde kar lastigi tak ... Bu havalarda önemli ihtiyac
Eyvallah )
godanüllü potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)