2012 Model , 2013 Mart trafiğe çıkışlı Yamaha Ybr125 , Bajaj Pulsar 200ns almam nedeni ile satılık.
Motor ilk motorum ve motor kullanmayı öğrendiğim motorum , çok iyi bir kullanıcı olduğum söylenemez emektar ile 51700 km yaptım.
Yan yatması , düşmesi çoktur (ilk 34000 km'de) , Kazalarım burada (Linklere izin olmadığından)
En az 10 kere yan yatırdım motoru
Ayrıca buraya yazmadığım kırmızı ışıkta geçen bir arabaya çarptım.
Bu kazada vites tarafında ki peg kırıldı (Kaynattırdım) , ön far ve çamurluk değişti yan sanayi ile ama ampul ve kabloları eskisini kullandık.
42000 km civarında motor açıldı , rulmanların bilyeleri değişti (Usta 51000 km itibari ile son sesi pek beğenmiyordu), en son debriyaj balatam sorun yaptı , bu biraz idare eder şekilde halledildi sorun çıkartabilir.
Motor açıldıktan sonra bir Trakya gezisi yaptım 4 gün kadar , ne yaktığı vb gibi bilgiler altta ki konuda mevcut , ayrıca forum kullanıcı adımdan motora nasıl baktığımı ( veya bakmadığımı görebilirsiniz)
(Malesef linklere izin verilmiyor)
Bajaj'ı alana kadar motoru Başakşehir - Mecidiyeköy arasında otobanda (27km+27km) aktif olarak kullanıyordum , 2 haftadır yatıyor muhtemelen akü sıkıntı yapacaktır çalıştırırken.
Ayrıca far kısmında bir kırık mevcut.
Lastik 34000 km itibari ile lastiklerimi Billas BL-080 türk malı lastikle değiştirdim , üzerinde gelen ChengShin lastiklerden sonra rüya gibi bir lastik zaten o kilometreden sonra düşmem yok.(Bu lastiği herkese öneririm)
Motor alındığından beri karda , yağmur da açık havada durdu , yılda 5-10 gün hariç kullanıldı , koruma demiri ve çanta demiri var (koruma demiri ve çanta demirinde hafif pas olan noktaları olabilir)
Aklıma gelen temel durumu bu özel mesajla sorabilirsiniz herşeyi.
Not: Eğer bir anlamı var ise yedek anahtarı duruyor
, makul bir pazarlık olabilir.