2 lt Gazyağ al. Motorunu bi güzel temizle. Böyle ilan mı verilir.
Ben bu kirliği görünce, içimden ''len bu adam bu motoru temizlememiş, motorun yağına suyuna mı bakacak'' deyip ilanı pas geçerim...
2 lt Gazyağ al. Motorunu bi güzel temizle. Böyle ilan mı verilir.
Ben bu kirliği görünce, içimden ''len bu adam bu motoru temizlememiş, motorun yağına suyuna mı bakacak'' deyip ilanı pas geçerim...
Gazyağına gerek bile yok, imkanlar ölçüsünde bi yıkanıp temizlense daha yakışıklı durur.
Açıklamalarda her şeyi dobra dobra söylemişsin ağzına sağlık ancak şu resimlere bakınca insan soğuyor
Sol pegi düzelttir bence, motoru yatırdım demişsin de aha bu da izi dercesine düzeltmemişsin bile kardeşim
"daha yeni crossdan çıktım, bıktırdı bu motor satıyorum" gibi bi hava oluşmuş sanki
iyi niyetli eleştirilerimizi olumlu algılayıp değerlendirirsin umarım, sonra motorun uzun süre satılmadığında "demek ki dürüstlük işe yaramıyor" şeklinde düşünüp diğer üçkağıtçı satıcılar gibi "hatasız boyasız çiziksiz" diye ilanı değiştirme sonra
KESİNLİKLE MOTOSİKLETİ YIKAYIN ÖYLE TEKRAR FOTOĞRAF ÇEKİN.
Önce yakışıklı fotoğraflarını koyun.Sonra darbe alan ezik çizik yerleri varsa onlarıda fotoğraflayın.Alana hayırlı olsun.
İyi satışlar dürüst açıksözlü bir ilan
Herkese tavsiyeleri nedeni ile teşekkür ederim , hatta öneride bulunmak için arayan iyi niyetli arkadaşlarda oldu çok sağolsunlar.
Motorumu bugün itibari ile içim rahat bir şekilde sattım.İlanı akşam eve gidince kaldıracağım.
Tavsiyelere kulak asmamışsınız.
dürüstlük kazanmış alanda satanda huzurlu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)