Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kevlar kot hangi ölçüye güvenmeliyim?

REKLAM ALANI
    DamienRice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM 900 A
    Lütfen biraz zaman ayırıp yardımcı olun iki kot da aynı model ama verdikleri beden ölçüleri birbirini tutmuyor sizce hangisi doğrudur ?
    kullanan var mı ?
    http://www.motosikletaksesuarlari.co...FcE_GwodaaIDsQ

http://www.motosikletim.com.tr/TECH90-CITY,PR-3977.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mucoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Tech90'ın kendi markası içinde doğru düzgün ölçü sistemi yok zaten. Alıp şansını denemen lazım.

2 sene önce Tech90'dan pantolon almıştım, çok memnun kalınca geçen sene tekrar alayım dedim. Geçen sene aldığım pantolonun kalıbı bir garipti, dizlerden sıktı, bel bollaştı falan. Türk markası sonuçta, her üründe aynı kaliteyi beklemek iyimserlik olur.
    Darkfriairs bunu beğendi.

VESPERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 800 GS
    motosikletaksesuarları sitesinde tech90 a özel ölçü vermişler, diğer site de ise genel ölçüler var. tabi tech90 a özel olan ölçüleri baz alacaksın. ama bunu burada sorman hata bence, firmayı telefonla arayıp bastiçe sorabilirdin. daha doğru ve hızlı sonuç alırsın.

yeniii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    grand dink 250i - pulsar 200ns - ktm duke 390
    Alıntı mucoist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tech90'ın kendi markası içinde doğru düzgün ölçü sistemi yok zaten. Alıp şansını denemen lazım.

2 sene önce Tech90'dan pantolon almıştım, çok memnun kalınca geçen sene tekrar alayım dedim. Geçen sene aldığım pantolonun kalıbı bir garipti, dizlerden sıktı, bel bollaştı falan. Türk markası sonuçta, her üründe aynı kaliteyi beklemek iyimserlik olur.
    Tech 90 dediğin marka türk firması ama yurt dışında bir çok test geçmiş CE standartlı bir kot ve bu kotların bir çoğu yurtdışına ithal ediliyor o adamlar işe yaramayan iğneyi bile ülkelerine sokmazlar, korumasına gelince scooter için ideal ama racing gibi biraz daha hızlı motor kullanıyosanız daha iyi kotlara yönelin derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)