2016 ilk sürüş ; "solo madrun" :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Tebrik ederim,motorlari yatirmayip,kar kis demeden gezmek zor bi is,kazasiz belasiz surusler dilerim
-
-
bende bugün çıkardım ama mahalle aralarında yollar kar dolu olduğundan ana caddeye çıkana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi,10-15 defa motoru yatırma tehlikesi atlattım,ama zar zor tutabildim,,ana caddelerde problem yok ancak mahalle araları berbat durumda,,tin tin işimi görüp mahalleye tekrar geldiğimde aynı sorunlarla tekrar boğuştum
shadowmaster fotolar görünmüyor bu arada
-
Hem bilgisayar hem mobil cihazdan kontrol ettim ama ne olduğunu anlayamadım arkadaşlar, kimileri görebiliyor ?
-
-
Fotolar gorunuyor ve cok kaliteli cekimler.
-
Tebrikler. Hakikaten madrun sürüşü.
Resimler görünüyor. Tarayıcı, Firefox.
-
Sevgili shadowmaster, çok karizmatik bi abimizsin. Tebrikler ve selamlar
-
Mobilden giriyorum,chrome tarayicidan,fotolar gayet net bende
-
Tebrikler, kazasız belasız gezmeler
-
Fotolar enfes, sürüşun adina da kendisine de bayildim, bu yollarda motor sürme cesaretine de hayran kaldim.
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. "Madrun" dünyada kullanılan bir kavram. Yeni yılın ilk günü motor sürme felsefesinden geliyor. Sürüş için cesaret ve kararlılık elbette önemli. Bunun yanında, mekanik olarak bakımlı bir motor, full koruma ekipmanlar ve elbette tecrübe gerektiriyor. Umarım bir gün hep beraber sürmek kısmet olur
-
Abi motorun çok güzel, yaptığın iş daha da güzel. Cesaretinden ve motorcu ruhundan dolayı kutlarım. \m/
-
Tebrikler yılın ilk sürüsüne
-
bu madrun olayını önümüzdeki yılbaşı bende yapayım bakalım
O kadar zamandır tanışıyoruz bir tek şu olayı anlatmadın bana neyse aklıma yazdım bu olguyu,2017 ye artık
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
Yorum ve beğeniler için tekrar teşekkürler. Mesajdan motosiklet eğitimim ve sürüş tecrübem için gelen sorular için toptan yanıt vereyim. 12 yıldır A2 ehliyetim var. Honda GS2-3, İngiltere'den IAM ve OMM'den ARA Kontrol ve YOL eğitimlerim var. 125 CC ile 1.200 CC arasında scooter, enduro, touring, sport touring ve son olarak cruser türünde 7 farklı motorla + 140.000 km sürüş tecrübem mevcut.
-
madrun rallisinde finish çizgisine düşmeden varan kimler oldu herkes gittiği mesafeyi yazsın bakalım
-
Katılmak isterim başarılı bir sürüş olmuş hocam Tebrikler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)