Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ekipman + Motor Alım (Yardım)

REKLAM ALANI
    RyuujinJakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 390
    Öncelikle herkese mutlu yıllar. Motosiklet ve ekipman alıcam, acaba şimdi mi almalıyım yoksa beklemeli miyim? Fiyatlar hangi aylarda düşüyor yükseliyor? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Mutlu yıllar.Fuara gitme şansın varsa son gün indirim olur hemde ne istiyorsan denersin herşey olduğu için dükkan dükkan gezmezsin yoksa siteleri takip et(brn motor hariç) şimdiden bak isteğin ekipmanların fiyatına sonra "indirim yaptık" dedikleri zaman fiyatları karşılaştırırsın uygun gelirse alırsın.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    merhaba ekipman fiyatlarinda pek degisiklik olmaz motomaxta indirim var hatta suan . bende motorumu almadim ama ekipmanlarim botum harici tam . bence ekipmanlarini tamamla yoksa cidden basindan saviyorsun fuari beklemeni oneririm zaten kis geldi
    Darkfriairs bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM Duke 390
    brn motor'a bakıyordum şuan fiyatlar gerçekten tuzlu. Fuarın sadece son günü mü indirim olur motosiklet de almayı düşünüyorum fuardan. @gökberk aynı motoru alıcaz sanırım
    gokberk6426 bunu beğendi.

Motosikleti
    Arıyor :)
    Fuar olayı nedir arkadaşlar? Cahil kaldım ben mazur görün beni yeniyim

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı RyuujinJakka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    brn motor'a bakıyordum şuan fiyatlar gerçekten tuzlu. Fuarın sadece son günü mü indirim olur motosiklet de almayı düşünüyorum fuardan. @gökberk aynı motoru alıcaz sanırım
    Brn motor'dan daha pahalı bir yer varsa ben bilmiyorum öyle söyleyeyim sen anla Motosikletlerde indirim olmuyor diye biliyorum ama ekipmanlarda oluyor kask, mont, botlarda baya iyi fiyatlar arkadaşıma nolan n64'ü 650'den 510'a almıştık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

Alıntı xLyTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuar olayı nedir arkadaşlar? Cahil kaldım ben mazur görün beni yeniyim
    Fuarda tüm markalar olduğu için herşeyi deneme şansın oluyor dükkan dükkan gezmiyorsun ve internetten alımlardaki riskede girmemiş oluyorsun, fuarın son günü indirim oluyor esnaftan alır gibi kaça olur, son ne olur gibi alabiliyorsun.

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Fuara kesinlikle ekipman için gitmem lazım öyleyse. motomax'a baktım genellikle bilinmeyen markalar var, içime sinmedi indirim olmasına rağmen. İconun bütün modelleri onlarda var diye bakıyordum brn motor'a daha da açmam tavsiyeler için çok teşekkürler.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    @RyuujinJakka Fuarı beklemene gerek yok. Normal fiyatı 100 lira olan malzemenin etiketi 130 lira yazıp iteliyorlar. hiç bekleme.

Motosikleti
    Arıyor :)
    Bu fuar nerde açılıyor ? Nasıl gideceğiz onları da açıklarsanız mutlu olurum. Saygılar

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    @xLyTeR linki aşağıda paylaştım abicim.

http://www.motobikeexpo.com/

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    duke 200 cumusun sende . ikimiz birlesip indirim isteyelim bari )

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duke 200 cumusun sende . ikimiz birleşip indirim isteyelim bari )
    şu son fiyatlara alınacak motor değil fuarda iyi bir şey yapmazlarsa 2.el 2013-2014 abslilere yönelicem

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    şu son fiyatlara alınacak motor değil fuarda iyi bir şey yapmazlarsa 2.el 2013-2014 abslilere yönelicem
    bende 2014 buldum yoksa 14 k para verilmez . gider 250 cc rossolusunu alırım 14 vercek olrusam . bakalım bende buldum bi 2. el eskişehirde kalırsa şubat ayına kadar alıcam yoksa istanbuldan naklıye felan ugrascaz. ama ikinci ele hiç güvenemiyorum motora ne olmuş nasil kullanılmış bilemiyorsun sonuçta
    RyuujinJakka bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM Duke 390
    bende 2014 buldum yoksa 14 k para verilmez . gider 250 cc rossolusunu alırım 14 vercek olrusam . bakalım bende buldum bi 2. el eskişehirde kalırsa şubat ayına kadar alıcam yoksa istanbuldan naklıye felan ugrascaz. ama ikinci ele hiç güvenemiyorum motora ne olmuş nasil kullanılmış bilemiyorsun sonuçta
    17 liraya da acıyorum 250cc motora, ama güzel kereta geçen sene böyle değildi fiyatlar euro dolar artınca alım gücümüz iyice düştü.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    17 liraya da acıyorum 250cc motora, ama güzel kereta geçen sene böyle değildi fiyatlar euro dolar artınca alım gücümüz iyice düştü.
    Benim bir abim 6 bin kmdeki rc390 nını satıyor bilginize

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bir abim 6 bin kmdeki rc390 nını satıyor bilginize
    390 başlangıç motoru değil ben ilgilenemem mecbur . ama güzel makine hayırlı satışlar . ama bence 17 lira hakediyor ya o cbr 250 15 ise naylon lastikler abssiz haliyle bence ktm eder

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    390 başlangıç motoru değil ben ilgilenemem mecbur . ama güzel makine hayırlı satışlar . ama bence 17 lira hakediyor ya o cbr 250 15 ise naylon lastikler abssiz haliyle bence ktm eder
    Ktm gerçekten başka bir güzel uzaydan gelipte arkadaşlık kurmaya çalışan biri gibi duruşu kalitesi özellikleri hepsinden ilerde

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Ktm gerçekten başka bir güzel uzaydan gelipte arkadaşlık kurmaya çalışan biri gibi duruşu kalitesi özellikleri hepsinden ilerde
    valla haklısın . bazıları hiç sevmiyor parasından dolayı ama bir kere alıyorsun sonuçta bence verilir . tabi şu vergiler olmasa yurt dışındaki gibi olsada şu paralara 600 lüklerin tartışmasını yapsak

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    valla haklısın . bazıları hiç sevmiyor parasından dolayı ama bir kere alıyorsun sonuçta bence verilir . tabi şu vergiler olmasa yurt dışındaki gibi olsada şu paralara 600 lüklerin tartışmasını yapsak
    Bizim ülkeninde o yanı güzel bi motor alıyorsun ilk çıkınca mesela 20 bine iki sene biniyorsun 15-20 bin km de geri 24'e satıyorsun çünkü sürekli zam geliyor

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Bizim ülkeninde o yanı güzel bi motor alıyorsun ilk çıkınca mesela 20 bine iki sene biniyorsun 15-20 bin km de geri 24'e satıyorsun çünkü sürekli zam geliyor
    o artısıda var doğru =))

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)