Motosikletinin yanında , arkasında ve kendi sırtında kılıç taşıyan var mı ?
-
Birden aklıma geldi googleda biraz araştırdıktan sonra yabancı forumlarda okudum bazı insanlar komando tarzı bacağında bir yerde bıçak , bazıları sırtında samuray kılıcı bazıları motosikletinin yanında anten şeklinde taşıyormuş. Peki siz taşıyor musunuz ? Herhangi bir savunma silahı falanda olur çok merak ettim
Reklamlar
-
Ben yanımda uzi taşıyorum. Hafif ve saklaması kolay oluyor. Farkedilmesi zor. Otomatik olması da iş bitirici oluyor. Tavsiye ederim. Ayrıca ayak bileğime kasatura bağlıyorum cırt cırtlı kılıfla.
-
Egzoz görünümün de bir bazuka var ikinci egzoz şeklinde duruyor ağar silah olarak onu kullanıyorum.Elcik tıpalarını çıkartınca arkasında da şişler var gidon içinde. Arkadaşım hasta mısın ya motor yanın da kılıç nedir haçlı seferlerine mi gidiyoruz ?
-
Tardigrat adlı üyeden alıntı
Ben yanımda uzi taşıyorum. Hafif ve saklaması kolay oluyor. Farkedilmesi zor. Otomatik olması da iş bitirici oluyor. Tavsiye ederim. Ayrıca ayak bileğime kasatura bağlıyorum cırt cırtlı kılıfla.
Ayak bileğinize bağlamayın hocam mazallah düşersiniz bıçak çıkar ordan kötü sonuçlar olur
-
ben de şundan düşünüyorum, yeterince etkili olacaktır sanırım
-
ben şahsen herhangi bir şey taşımıyorum, taşımanın gerekli oldugunu da düşünmüyorum zaten kıyafet zırh gibi daha ne taşıyim eldivenler de sağlam cam çerçeve kırıp, kaporta yamultacak kadar mukavemete sahip
he ille ben conan olucam yok ben hi-man olucam diyen varsa sırta kılıç gider
-
Silahlardan bahsetmek yerine, korktuğun veya çekindiğin şey nedir, ona çözüm bulalım önce.
-
rehberoguz adlı üyeden alıntı
ben şahsen herhangi bir şey taşımıyorum, taşımanın gerekli oldugunu da düşünmüyorum zaten kıyafet zırh gibi daha ne taşıyim eldivenler de sağlam cam çerçeve kırıp, kaporta yamultacak kadar mukavemete sahip
he ille ben conan olucam yok ben hi-man olucam diyen varsa sırta kılıç gider
Sırta kılıç çok iyi olur ya ama onun bi kilit gibi bişeyini yapmak lazım polis falan çevirirse sadece süs olarak taşıyorum diyebilmek için gizli biyerden açılcak sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
exhell adlı üyeden alıntı
Silahlardan bahsetmek yerine, korktuğun veya çekindiğin şey nedir, ona çözüm bulalım önce.
Hocam korktuğum bişey yok ya öylesine aklıma geldi dedim böyle insanlar bizim ülkemizde kesin vardır açıyım bir konuyu diye düşündüm
-
Ben kendim bir silahım zaten ! Tıpkı MEGATRON gibi dönüşebiliyorum gerçi arasıra tutukluk yapıyorum
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
31 Aralık 2015, 12:52
-
31 Aralık 2015, 12:52
accuracy international as50 ile geziyorum ağırlık olarak sıkıntı yapıyor hem büyük geliyor öneriniz varsa alabilirim
-
31 Aralık 2015, 12:53
-
31 Aralık 2015, 12:56
Balta tasimayi dusunuyorumda kaza aninda bi yerimize girer.
-
31 Aralık 2015, 12:57
Kalem kılıçtan keskindir diyerek olaya son noktayı koyuyorum :D
-
31 Aralık 2015, 12:58
Bende yanımda bomba taşıyorum.
-
31 Aralık 2015, 12:58
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
31 Aralık 2015, 13:01
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Egzoz görünümün de bir bazuka var ikinci egzoz şeklinde duruyor ağar silah olarak onu kullanıyorum.Elcik tıpalarını çıkartınca arkasında da şişler var gidon içinde. Arkadaşım hasta mısın ya motor yanın da kılıç nedir haçlı seferlerine mi gidiyoruz ?
Yerlere yattım yemin ediyorum hocam güzel yorum
-
31 Aralık 2015, 13:03
Bunu biyerden temin edip bunu taşıycam yanımda çok güzel
-
31 Aralık 2015, 13:06
Bu forumda kadrolu geyikçiler mi var admin ?
Ek iş olarak yapabilirim, yaz yedeğe yaz beni
-
31 Aralık 2015, 13:06
ben bu aşağıdaki arkadaşı çok beğeniyorum bence böyle dolaş hocam.
https://www.facebook.com/46riders/videos/vb.726149984076733/1151923051499422/?type=2&theater
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)