Herkese günaydın.47 bin km tecrübem oldu motor üzerinde.Aktif olarak 3 senedir cbr 250 kullanıyorum ve motordan açıkça söylemek gerekirse iyice tiksinmeye yetmemeye tatmin olmamaya başladım sıkıldım üzerinde dura dura.Şu sıralar motor arayışı içerisindeyim.600 ve 1000cc arasında tereddütte kalıyorum aşırı derece kimi diyor 600 al kimi diyor 1000 al şu saydığım cc den fazer 600,600f,1000rr bir tur attım öyle taş çatlasın 4-5 km tecrübem olmuştur üzerlerinde.Neden ss motor almama konu gelirse 1.Kesinlikle hava atma-sidik yarıştırma-gazlama-teker yapmak için veya caddede şekil olmak veya kız kaldırmak/düşürmek amacıyla değil sadece zevk ve kimilerine saçma bile gelse uzun yol amaçlı.Uzun yolda 1000cc anladığım kadarıyla 600e göre daha az yakıt sarfiyatına sahipmiş tam net bilmemek koşuluyla böyle duydum.2.Herhangi bir şekilde gaza gelen bir insan değilim yakından tanıyan arkadaşlarım biliyorlar biri beni geçmiş o benden hızlıymış ben ondan daha hızlı olacağım dediğim veya gaza gelip gaz kolunu koparacak şekilde gaza abandığım olmadı.Kendime güveniyorum o konuda ama litrelik makineye korkum var mı var yemiyor gibi duruyor.Birde size sormak istedim 600 mü 1000 mi karar veremiyorum aralarında tork-hp bakımından çok çok fark olsada top speed ve hızlanma süratlerinde öyle ağım şahım bir fark yok.Uzun vade kullanma amacı istediğim ve gsx-r 1000'de mod olduğu için şu aralar ona yöneldim ve ss motorda içlerinde beni donduran ve aşırı derece sempati duyduğum motor o olduğu için kendimi ona yöneltmiş durumdayım.Arada kendimle konuşup kendimi 1000 cc ye ikna etmek için türlü bahaneler bulup kafamı ona yöneltiyorum bilmiyorum kendimimi kandırıyorum ne yapıyorum ama saçlarım beyazlamaya başladıBana bir yardım edin abilerim ablalarım iyi değilim şu aralar.Yeni motor istemek veya almak bu kadar mı kafa bozucu bir olaymış en sonunda satıcam motoru alıcam bir tane pcx 150 onunla gezicem olmayacak böyle