Alpinestar ürünleri nerelerde satılıyor?
-
12 Haziran 2006, 11:01
Arkadaşlar bir yerde gördüğüm ve çok beğendiğim Alpinestar marka dizlik satın alacağım. Ancak bu Alpinestar'ı Türkiye'ye kim getiriyor, nerelerde satılıyor? bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa diğer Alpinestar ürünlerini arayan arkadaşlara da yardımcı olabiliriz. Ben gerek internette gerekse kızıltopraktaki tüm motorcuları gezip dolaştım bu konuda dişe dokunur bir bilgi bulamadım.
Motosiklet fuarında bir firma görmüştüm alpinestarın üm ürünleri vardı ama o sıralarda çok ilgili olmayınca bilgisini de kaybettim. Yeri İstanbul/Şirinevler tarafındaydı sanırım.
Beğendiğim Alpinestar dizlik
Bionic MX Knee Guard
UFO Dizlik
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 11:27
alipnestars türkiye'de sadece speedcity shop'ta satılıyor. adres ve iletişim için www.speedcity.com.tr
May the Force be with McLaren Mercedes
-
12 Haziran 2006, 14:46
-
12 Haziran 2006, 14:48
speedcity shop'ta satılıyor
-
12 Haziran 2006, 14:53
zzr, okumadan yazıyorsun herhalde, bi yukarıya bak.
-
12 Haziran 2006, 15:08
speedcity shop'ta satılıyor kardeşim
-
12 Haziran 2006, 15:09
hala okumuyorsun, iki numaralı mesaja bak.
-
12 Haziran 2006, 15:10
-
13 Haziran 2006, 12:11
Aradığım dizliği speedcity de bulamadım. Alpinestarı Türkiye'ye sadece kendileri getiriyorlarmış ama dizliğini bugüne kadar hiç getirmemişler.
Sebeb: fazla satılan bir ürün değilmiş! hiç getirilmeyen bir ürün nasıl satılmıyor anlamış değilim. 80-90Euro istenirse satılmaz tabi o ayrı konu...
Otosever'de ise 130 YTL. idi.
Ben yine araştırmalarıma devam ettim Kızıltoprak'da ufak bir motorcuda buldum. Fiyatı 90 YTL. Bu dizliği görüp beğenip benim gibi almak isteyen arkadaşlara telefonunu bilahere veririm..
-
13 Haziran 2006, 12:13
watercolours adlı üyeden alıntı
zzr, okumadan yazıyorsun herhalde, bi yukarıya bak.
speedcity shop'ta satılıyormuşş..
-
13 Haziran 2006, 12:31
türkiye'deki distribütörler kafalarından hangi ürünün çok sattığına karar veriyorlar. getirirsin bir üründen 1-2 tane. satılmıyorsa bir daha getirmezsin. bu daha malı getirmeden satılmıyor demek bize özgü herhalde.
-
13 Haziran 2006, 12:36
Ben yine araştırmalarıma devam ettim Kızıltoprak'da ufak bir motorcuda buldum. Fiyatı 90 YTL. Bu dizliği görüp beğenip benim gibi almak isteyen arkadaşlara telefonunu bilahere veririm..[/QUOTE]
Merhaba,
Telefonu alabilir miyim?
Haydar Varol
YBR'06
-
13 Haziran 2006, 14:25
puff cumartesi sorup 2 tane alacağımızdan almadık bugün tekrar aradım bu akşam ya da yarın gelirler dediklerinden beklettiğim dizlik için şimdi tekrar aradığımda satıştaki çocuğun yanlış fiyat verdiğini fiyatının 120 ytl olduğunu söylediler sinir oldum. Keşke cumartesi alsaydım demekten başka birşey bulamıyorum kendime.. almayı çok sitediğim birşeye bu kadar para verebilir miyim bilmiyorum ve sanırım 60 ytl ye gidip UFO dizlik alıcam. Ufo nasıl bir dizlik? allah göstermesin bi kaza anında gerçekten bir işe yarar mı? Alpinestar test ettim hakketen 10 üzerinden 9 alabilecek bir kaliteye sahipti UFO'ya ise ancak 7 verebiliyorum. Siz ne dersiniz? Açıkçası daha iyilerini de görmedim.
Alpinestar dizlik için telefon: 0216 348 46 35 Kızıltoprak (120 YTL. imiş)
-
arkadaşlar öncelikle topic çok eski bir topic ama yeni bir konu açmamak çabasıyla 2 gündür arıyorum neyse ben asıl konuya geliyim burda yazan arkadaşlar speedcity shop ta alpinestars ürünleri satılıyor demişler ancak bu shop nerelerde var bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevınırım ..yada yıne alpinestars S-MX R model bot arıyorum herangi bir şekilde bır magazada gören arkadas varsa ve bılgılendırırse cok sevınırım http://www.alpinestars.com/em/ci/0/p/222206.html buda linki arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Merhaba Arkadaşlar konu oldukça eski ama cevap veriyim istedim . ilgilenen arkadaşar olursa bilsinler.
Alpinestars tüm ürünleri botlarından (S-MX R ) , dizliginden, montundan vesaire .. neredeyse herşeyini Ş.evler Honda OtoSever'de bulabilmeniz mümkün.
ayrıca muhteşem AGV kasklar de gelmiş. ;)
Kalın saglıcakla.
-
www.speedcity.com.tr
Bunlar hikaye birşey yok,adamların markanın ürünlerinden haberleri yok
-
Denizli İl Temsilcisi
walla ben alpinestar ceket almayı düşünüyorum ama speedcity web sayfası bomboş alpineyle ilgili hiç bişey yok bunu daha profesyenel yapan bir şirket yokm mu
-
Merhaba herkese.. Otosever'i az önce aradım. Alpinestar ürünlerinin satışını 2 sene önce bırkamışlar..
-
26 Temmuz 2014, 23:06
-
26 Temmuz 2014, 23:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler