Motosiklet Kullanmak Kilo Aldırır mı?
Reklamlar
-
Otomobil kullanmayı geçtim çünkü hiç bir vücut faaliyeti yok ancak 1 senedir düzenli motosiklet kullanıyorum ve 5-6 kilo aldım. Çevremde 'e tabii her yere motosikletle gittiğin için hiç hareket etmiyorsun' diyenler olduğundan size sorayım dedim.
Motosiklet kullanmaya başladığınızdan beri biraz hantallaştınız mı yoksa bu olay benim bu aralar yediğime içtiğime dikkat etmememden mi kaynaklanıyor? Teşekkürler
Reklamlar
-
kilo verdirir hocam tam tersine daha çok hareket ediyorsun farkında olmadan yoruluyorsun.kilo aldırcak şey olsa olsa araba sürmektir direk oturuyorsun çünki ama araba sürüncede kilo almadım ben
-
bilakis, cbf 150 ile yağ yakarsınız.
-
Şekerli-Yağlı- Unlu mamullerden uzak dur. Günde en az yarım saat yürü. Motosikleti bahane etme.
-
peki hocam kilo almak için ne lazım ben de onunla uğraşıyom 50kg yim şuan
-
ben motosiklete 3 sene önce 90 kilo olarak başladım, her yere motosiklet ile gidiyorum. şu anda 106 kiloyum 3-4 ay öncesinde 111 kiloydum.
yani evet kilo aldırıyor elin ayağın motosiklet olursa hareket sıfır
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
peki hocam kilo almak için ne lazım ben de onunla uğraşıyom 50kg yim şuan
Spora başla. Günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp her gün kalori ihtiyacından 400-500 kalori fazla ye.
-
kilo vermek isteyen spor yapsın.kilo almak isteyen ise yine spor yapsın
motosiklet kilo aldırır.nasıl aldırır?hareketsiz yaşayıp her yere motorla gidilirse fena halde kilo aldırır.çözümü nedir?evet bildiniz spor yapmak.
-
Merdivenleri yürüyerek çıkın, ciddi manada bacak kası yaparsınız ve düzenli yaptığınız takdirde vücudunuz dirençli ve çevik hale gelir.Vücutta ki en büyük kas kütlesi bacak kaslaridir, ve vücutda kas kütlesi arttıkça vücudun günlük yakacagi kaloride artar.Uzun vadede dediğim şeyi yaparsanız somut şekilde faydasını görürsünüz.
-
30 Aralık 2015, 22:22
60kg iken motosiklet aldım, 1 sene sonra 80kg idim. yalan söylüyorsam ne olayım
-
30 Aralık 2015, 22:25
Motosiklet kilo aldırır,
Motosiklet demek motorcu arkadaşlar demektir. Motorcu arkadaşlar demek yeme içme ve sohbet demektir. 108 kiloyum kilolarımla mutluyum
-
30 Aralık 2015, 23:12
SweentLy adlı üyeden alıntı
Spora başla. Günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp her gün kalori ihtiyacından 400-500 kalori fazla ye.
valla hocam şu an motorum yok cevapları görünce hemen ilanlara bakmaya başladım bir tane kilo almayan yok motor alıp da
-
30 Aralık 2015, 23:35
Hareketsizlik aldırır. 5 yıldır düzenli spor yaptığım halde motosiklet aldıktan sonra bel çevrem yağlanmaya başladı. Kalori ihtiyacı düşüyor ona göre yemek lazım.
-
30 Aralık 2015, 23:39
15 yıl aradan sonra 2007 yılında motosiklete kesin dönüş yaptım. O tarihten beri yılın dört mevsimi motosiklet kullanıyorum. 2007'de 83.5 kilo iken 2015'te 84 kilo oldum. Yani kilo aldırmış
-
31 Aralık 2015, 02:12
Bende dıom bu motor ilk aldığımda gidiyordu şimdi niye çekmıyor
-
31 Aralık 2015, 03:49
Bi tane apaçi al kilo vermeyi bırak böbrek taşını bile düşürürsün. :D
Ben biraz aktif kullanırım motoru, kasisten ayağa kalkarak geçmek falan. At sürer gibi. Bana kilo verdirtiyo. Scooter kullanıyorsan orasını bilemicem.
-
31 Aralık 2015, 08:04
Her şey bir yana motosiklet süren adam fit olmalıdır.Motosiklet sürücüleri bilinçli ve genel kültürü yüksek insanlarsa vücuduna iyi bakmayı ve kendine de saygı duymayı bilmelidir.Sağlık nedenleri ( şeker v.b ) ayrı tabii + kilolu adam motosiklet üzerine hiç yakışmıyor.
Çelik yelek giyip geliyorum :D
-
31 Aralık 2015, 09:10
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bilakis, cbf 150 ile yağ yakarsınız.
bi tane daha mı kuvvetmira nickli biri kaydoldu?
-
31 Aralık 2015, 09:54
Ben kilo alıyorum sonra veriyorum 69-72 kilo arasında geziyorum surekli
-
31 Aralık 2015, 10:30
Geri kalan bütün değişkenleri sabit tutup sadece arabayla motosikletin yerini değiştirsek...
1 Daha az yürürüm, çünkü motosikleti hep kapıya en yakın yere park ediyorum cafede de avmde de durum aynı
2 Ekipmanı giyip çıkartmak zaten arabadaki yürüme mesafesinde yakacağım kaloriyi yakmama yeter
3 Benim motorum naked. Rüzgar ve motoru tutmak için dizlerimdeki sıkılıkla zaten arabanın konforunu yakalamam imkansız.
Bana veririm gibi geldi.
Gereğinden fazla mı ciddi oldu ne
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)