Çin malı motosiklet kullanan ve piyasada bu motosikletlerin yaygınlaşmasını can-ı gönülden isteyen, diz boyu karda bile motosiklet kullanan, 125 cc çin malı motosiklet ile 1 günde 1200 km yol giden birisi olarak yorumum ;
Ben olsam 98 model F650 alırım.
Siemens gösterge takmayla, encıl meciling enjeksiyon takmakla kalite yakalanmaz. Kalite cesaret gibi, zeka gibi taklit edilemez olur. Hele bu taklidin arkadasında Kanuni ,Mondial varsa hiç olmaz.
120 ile giderken, 2 kişi ve o çantalar dolu iken ön freni sıkabildiğince sık bakalım. Motor yolda nasıl geziniyor ? Havalı bir amasör takılmış, peki ne derece test edildi ? Arazi motoruna takılacak süspansiyon farklıdır, SS süspansiyonu farklıdır. Adı havalı ama asfaltta, virajda ön tekeri yoldan sektirecek bir havalı amasörü alsınlar ........................
Bu sıkıntılar bu motorda var demiyorum, ama 3 farklı model ile 100 bin km süspansiyon test eden BMW'den görüp havalı amasör takmakla olmaz diyorum. Mondial'in zaten hiç suya sabuna dokunmadan geldiği gibi sattığını biliyorum.
Param varsa alırım f650, yaparım bakımını, kafam rahat binerim. Param yoksa yada motosiklete keyif için değil de mecburiyetten biniyorsam o zaman RX3 alırım.