Ben 2012 GT250R kullanıcısıyım. Son derece memnunum.
Evet parçası Ybr Cbf gibi her yerde bulunmuyor, çok da ucuz değil. Ama aynı şekilde cbr r25 ve inazumanın da parçaları pahalı ve zırt denince bulunmuyor. Ama şöyle bir güzelliği var, çoğu parçası yurtiçi temin edilebildiği gibi, hyosungsource gibi bir nimet var, en bulunmaz parçayı en fazla 1 ay beklersin. Fakat servis konusunda cidden çok eksik, özellikle kuralkandan çıktığından beri.
Şahsi görüşüm, alınacaksa sıfır fiyatı çok yüksek. Gerçi benim düşüncem en baba 250cc bile 12 nin üzerinde para etmez. İkinci el temiz 2012 ve öncesi tercih edilirse, parça bulunabilirliği daha kolay olur, pazarda daha uzun süredir var olduğu ve hyosungun çok sattığı altın yılları olduğu için. Yeni kasaların kaporta parçalarını yurtiçinde bulmak epey zor. 2012 öncesi için çöp gibi çıkma ve sıfır far ve ön cam varken, aylarca yana yakıla yeni kasaya ön far ve cam arayan gördüm. Hoş yurtdışından 20 güne getirebilirdi.
Mantık motoru mu? Bence değil. Mantığımla hareket etsem sıfır pulsar alır, servis ve parça fiyatı olarak rahat ederdim. Ama 2007 den beri peşinde koştuğum hyosung sevdası ağır bastı, pişman değilim