ikisi arasında karasızım kawasaki ye daha çok güveniyorum ama KTM de iyi diyorlar sizlerin görüşleri nelerdir?
ikisi arasında karasızım kawasaki ye daha çok güveniyorum ama KTM de iyi diyorlar sizlerin görüşleri nelerdir?
kawasaki... (bence)
ktm de iyidir. ninja 300 ü pek bilmiyorum ama 390 şehiriçi için harika bir makine. hafif ve güçlü. sürekli takip ettiğim bir motor. ben olsam 390 derdim ama duke 390.
ktmde titreşim varmiş 140-150 den sonra 250 icin konusuyorum 390 da varmı bılınmez bi test sürüşüne katıl derim . ayrıca selesi pek rahat değilmiş ama sonuça ss bi motor . kawanında parçaları pahalıymış iki motorda üzmez hangısı guzelse hangısı kendınıze yakın gelıyorsa onu alın
görüş belirten herkese teşekkür ederim.Şunu eklemeyi unutmuşum hafta içi günde maksimum 15 km falan yapıyorum, haftasonu viraj yapacağım torku yüksek bir makine istiyorum çok konforlu olması gerekmiyor
KTM Kawasakiyi döver.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Kawa kullanmadim ama sahsi dusuncem olarak tipi daha guzel. Amma velakin rc 390 efsane bir makine. Ninja inanmiyorum ki o kadar zevkli bir surus saglasin, ve viraji gercekten cok rahat ve dengeli , ben test motorunu kullanmistim lastik falan kalmamisti buna ragmen dengesini bozmadan gitti. Ayrica tekeri cok zevkli, absli frenleri kabak lastiklerle bile inanilmaz guzel calisiyo. Ayrica tork muthis derecede guzel teker yapmak o kadar kolay ki anlatamam, ayrica hataya toleransi olan hafif bir makine.
Bunun yaninda asiri rahatsiz , R6 kadar one yatiliyo nerdeyse. Zamanla alisilabilir belki ama gereksiz derecede rahatsiz geldi bana. Oyle ki herkesin sikayet ettigi duke motoruma bindigimde kendimi mercedese binmis gibi hissettim. Bir denemeden karar vermeyin derim kawa alip sonra test ederseniz pisman olma ihtimaliniz vardir diye dusunuyorum...
Tabi ki de KAWASAKİ lütfen...
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
bence KTM, sadece tasarımı soru işareti bana göre
Eren bey merhaba,ben ninja 300 sahibiydim kaza yapana kadar.Motosikletten genel olarak memnundum, ilk gördüğümde baya şaşırmıştım, sebebi Yanılmıyorsam En kalıplı makine 300cc sınıfına kadar.Boyunuz 180 üzeriyse,gösteriş ve uzun devir aralığıysa istediğiniz ninja alabilirsiniz. Ktm'ye gelince kaza sonrası moto arayışına girdim. Şans eseri Ktm sürüş etkinliklerine rastladım ve Rc250 deneme fırsatım oldu. Makine ninjaya göre biraz slim geldi bana,kalite açısından bakıldığından aldığınız hissiyat doğrultusunda Kawaya yakındı.Sürüş sonrası ivmelenme fena değildi,fren performansı güzeldi,tek sorunu bana göre fazla titremesi oldu.Devir yükseldikçe tek silindir olması sebebiyle baya hissettiriyordu kendisini.Demem o ki iki makinede gerçekten güzel, çevreden aldığım beğeni Ninja daha ağır basıyor ama Ktm Rc seriside farklı tasarımıyla dikkat çekiyordu.
Devirli motor kullanıyorsanız kawa. Ktmde devir 10500 de redline. Denemek nasip olması ama duke 200um vardı. Otobanda giderken titreşimden vites çubuğu dusmustu
ktm 390 benim gibi birisine bile ufak geldi.(171cm 50kg) hareket etmesi ve kontrolü çok kolay viraj hızlanma vs... fakat selesi çok sert inanılmaz sert ya biryere gideyim gezeyim 2 saat yol yapayım yok mümkün değil o sele ile... bir de gidon o kadar çok alçak kalıyor ki... Son hız olayı sıkıntı.Bir de ben bu makineyi 2 ay kadar kullandım bana denk gelmedi ama Su kaynatma ve ısınma problemleri varmış.Onun dışında kalitesi çok iyi tork felan iyi makine hissettiriyor kendisini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
ha bir de unutmadan titreşimi sıkıntılı geldi bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
390tek silindir abi
başka bir gözle bakarsak ilerde motorunu değiştirmeyi düşünebilirsin. Rc390 ikinci el nerdeyse yok 3-4 ayda bir tane bazen düşüyor.
Ninja 300 için grenajların birleşme yerleri zamanla açılıyor diyordu AEA. Duke 390 derim ben. Hem parçası daha uygun, hem +90 cc, hem de ktm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)