Yamaha R25 varken,niye bu kadar çok para verip rahatsız motorları araştırıyorsunuz anlamadım!!
Yamaha R25 varken,niye bu kadar çok para verip rahatsız motorları araştırıyorsunuz anlamadım!!
ABS'ye takılma o kadar. Sen hangisini beğeniyorsan onu al.
kawasaki belki ktm den daha köklü ve büyük bir firma gibi gözükebilir ancak rc390 ninja dan her anlamda daha önde bir makinadır. mukayese bile edilmesi abesle iştigal. ikisi arasında nasıl kaldınız bilmiyorum ama karşılaştırmanın kazananı kesinlikle rc390.
Kardeşim aynı sorundan bende muzdaribim.Hatta bugün kawa bayiiye gittim ninjayı sormak için.Sırf abs yüzünden 21 bin lira bayılacam galiba.Yeni 500r alırım belki diyodum da o da olmuş 26 bin.Ve kawada abs li 250 likler bile kalmamış.Hem ninjanın oturuşu daha dik.Rahatsızlık vermez.hem de vites göstergeside takıyolarmış.R25 in abs'lisi olsa gözünün yaşına bakmaz alırdım ama malesef işte.Bir kere lastik kitlendi düştüm ve bi daha abs siz motor almamaya yemin içtim.Az kalsın omzum kırılıyodu.3 ay kolumu kullanamadım ve dedim lanet olsun parasına ! Abs li motor binecem...Sigarayıda bıraktım.Bu sayede nakit sıkıntısıda çekmeyeceğim hem de sağlığım için çok iyi olacak.Hayırlı bir duruma vesile oldu anlayacağın.Her şerde bir hayır var.
HER TURLU NINJA 300
Boy uzunsa ninja derim daha yapılı bir makine üstelik titreşim yok...
KAWASAKI varken KAWASAKI ye binilir..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)