Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM 390 rc abs mi kawasaki ninja 300 abs mi

Motovento
    REKLAM ALANI
    astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Tork ne kadar yüksekse, motosiklette sürüş keyfide o kadar yüksek oluyor.
    Duke yüksek torku daha düşük devirde veriyor,bu hem eğlenceli hemde daha ekonomik bir durum.
    Aynı durumda kalsaydım duke 390'ı tercih ederdim,
    Duke'nin tek hoşuma gitmeyen yönü titreşimli olması ama artıları daha ağır basıyor,
    Ama ikiside elbette güzel motorlar,
    Her şekilde memnun kalırsınız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    aynı soruyu bende düşünüyorum kawasakinin çift silindirli olması eni boyunun daha gösterişli olması kafamı karıştırıyor.günlük hayatta 2 silindir baya rahat ettirir adamı diye düşünüyorum.tork olarak evet çok çok iyi rc390 ama çok titrediğini söylüyorlar kendim denemeden bu konu üzerine hiç bir yorum yapmicam.lastikler abs kaydırmalı debriyaj hafif olması görüntüsü ktm rc390 nı kawasakinin önüne geçiriyor tabi hakkını verirsen.alta tükürsen sakal üste tükürsen bıyık
    hangisi düşeş gelirse o diyorum

nzm75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250Nİ,,KAVASAKİ KLE 500
    390 ktm harika motor ninja 300 de çok iyi ama ktm daha üstün kesinlikle ktm 390 nacizane fikrim

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ninja 300 için grenajların birleşme yerleri zamanla açılıyor diyordu AEA. Duke 390 derim ben. Hem parçası daha uygun, hem +90 cc, hem de ktm.
    sokaktan topluyoruz grenajları
    dogru demıs
    Adam ne derse dogru tabıı

Motosikleti
    2012 cbr 125
    Ninja 300 sahibiyim. Sizinle aynı ikilemde kalmıştım. Öncelikle şunu söylemek isterim, ikisi de pişman etmez. Farklı yönleri tabiiki var. Rc 390 da kullandım birkaç defa. Gidiş olarak hiçbir fark yok. 0-100, 30-100 gibi motorları değişerek yaptığımız denemelerde hiçbir fark göremedik. Aynı viteste gaz açtığımızda da değişen birşey olmadı. Ninja daha ağır. Ktm nin +90cc motor hacmi ve 5hp artısı olmasına ramen gariptir ki aynılar. 150km hızdan sonra bariz ninja daha iyi gidiyor. Ktm 178de kesiciye girerken ninja 185-190 gibi hızlara rahat çıkıyor. Yakıt konusuna gelirsek ninja alırsan eğer, keşke ktm alsaydım diyebilirsin. Ciddi fark var. Ben bir depo ile uzun yolda hız sınırlarına uyarak 390km gittim, agresif kullanımda 240km gidiyor. Viraj konusunda ninja gerçekten güven veriyor çünkü amortisörleri sert. Viraj girişinde yada çıkışında hiçbir zaman yığılma yapmıyor çizgisinden çıkmıyor. Ktm de ise amortisörlet biraz yumuşak olduğundan ( motora tam hakim olamamamdan da kaynaklanabilir) viraj içinde araç zıplıyor. Sert amortisör yüksek hız ve virajda gerçekten avantaj. Fakat ktm' nin amortisörlerinşn güzelliği şehir içinde farkını ortaya koyuyor. Her ne kadar selesi rahatsız da olsa amortisörler çukur ve setlerle gayet iyi başa çıkıyor. Ninja biraz rahatsızlık veriyor şehir içinde. Ktm titriyor evet. Fakat alacak olan adam bunun bilincinde olmalı. Sonuçta tek silindir bir araç alıyorsun titrediğini biliyorsun. O yüzden aldığında titreşime şaşırmayacaksın pişman olmayacaksın. Ninjanın oturuş pozisyonu fazlasıyla dik. Ha onda da çok rüzgar yemeyelim diye sorarsanız hiç merak etmeyin çünkü geniş ön cam ve büyük depo üzerinde motora kapanmak gayrt basit oluyor. Ktm nin oturuş pozisyonu bana göre daha karizmatik. İnstagramdan volkan toprak diye aratırsan sayfamda ninja ve rc nin yan yana fotolarını ve ninja ile bir viraj fotoğrafım var onları görebilirsin. Lafı uzattım kusuruma bakmayın ben kararımı ninjadan yana vermiştim pişman değilim. Gidişi duruşu virajı güven veriyor tasarımı beni tatmin ediyor. Bu yazdığım yorumda tamamen objektif olduğumu söylersem yalan olur. Rc390 sahibi olup ninja300 deneyen arkadaşların yorumlarını da dinlersen senin için daha iyi olur. Mobilden girdiğim için tek paragraf yazdım kusuruma bakmayın. Herkese iyi akşamlar
    erentalay bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda cbr 125 r
    görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim devamını bekliyorum özellikle ktm si olan arkadaşlardan

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Takipteyiz Bende duke 390 yada ninja alabilirim tekrar.Yalnız fiyat ve euro böyle giderse duke daha yakın gibi

Bir düzenleme yaparak;
    ninja grenajına ayrılıyor diyen arkadaşlar, kullanımını gözden geçirsin ben ondaki mazeme kalitesini başka eş değer sınıfta görmedim doğrusu !

Motosikleti
    Honda cbr 125 r
    kawasaki çok pahalı hocam öylede gidecek gibi,yedek parçaları da öyle

Motosikleti
    Honda CBR500R
    Cbr500r ya da cb500f

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Soru bu sefer zor yerden geldi. Hani bu her motor için denmez ama bu iki motor arasında yazı tura atılır, seni üzmeyecek harika motorlar.

Ancak kawasakinin parça fiyatlarından oldum olası korkutmuştur. (Allah muhafaza) bir kaza durumunda kasko yoksa motorda ciddi bir hasar alırsa tamiratı sıfır fiyatını geçer.

Motor almadan önce mutlaka bir parça fiyatlarına bakarım. Bence kawasaki herkesin rahatça alıp binebileceği bir marka değil maalesef. Maddi güç gerektiren bir motor.
    Gerçi son günlerde tüm japonlar yedek parçaya bindirim yapmaya başladı da kawasaki 1.liği hala kimseye bırakmadı

Bence başkalarından çok kendi iç sesini dinle ve tercihini o yönde yap, şimdiden hayırlı olsun.

Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yabancı forumlarda suzuki sv650, street triple ve ninja 300 cok tutuluyor. Tabi turkiyede 300un vergi dilimi ve servisten dolayi pek tutmamis sanirim bence en onemli kriter servis memnuniyeti, parca fiyati olmali.

Motosikleti
    Honda cbr 125 r
    Ktm nin bir de 2. El piyasası çok gelişmiş değil.Peki satarken zorluk çeker miyim acaba

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Alıntı erentalay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kawasaki çok pahalı hocam öylede gidecek gibi,yedek parçaları da öyle
    Euro çok yüksek TL karşısında desek sanki daha doğru olur gibi hocam Bu arada vergi dilimi farklı olmasına karşın böyle giderse yamaha honda aradaki farkı giderek kapatıyor, ninja alınmaması Süpriz olur gibi ileride ☺️
    Birde parça fiyatını benden iyi kimse bilemez km saati 2850tl ön jant 2000tl full grenaj 6000tl en ufak plastigi 700 lira aynalar 250-300 gibi birşey teki hemde ����
    ''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    DURUN GELDIM TABIKI DUKE 390 NINJA 300 DE NEYMIS PEEEH DUSUNME CEK BI DUKE BUTUN HERYER YANYAN VUTUTUTU
    _oXXo_ bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda cbr 125 r
    Naked hoşuma gitmiyor duke de güzel ama

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tabiki ktm 390
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Ninja derim.Naked motosiklette rüzgar manyağı oluyon.

Motosikleti
    Honda cbr 125 r
    Cevap veren,görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim ktm 390 rc nin test sürüşünü yaptıktan sonra karar verceğim ama galiba 4 ay kadar bekleme kararı aldım

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    İki motoru da kullan. Devirli olan motora aklın kayacaktır.

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Alıntı erentalay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikisi arasında karasızım kawasaki ye daha çok güveniyorum ama KTM de iyi diyorlar sizlerin görüşleri nelerdir?
    kağıt üstünde rc 390 , mantık olarak 500r derim . Ha naked deseydin mt-07 derdim. Macera istiyorsan dediğin motorlara bakabilirsin.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)